Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Σημαιοφόροι του Εθνικού μας Αγώνος

Οι Σημαιοφόροι του Εθνικού μας Αγώνος

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

«Ας γνωρίζουν ότι μετά την 1η Νοεμβρίου του 2013 τίποτε πλέον δεν είναι ίδιο. Για Εμάς ο Αγώνας μέχρι την Τελική Νίκη είναι μονόδρομος»!

(Ν.Γ. Μιχαλολιάκος)

Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2018 η εγκληματική συμμορία που δρα υπό το μανδύα κυβέρνησης εξαπολύει τις πολιτικές διώξεις κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, φυλακίζοντας τον Αρχηγό, βουλευτές και πλήθος συναγωνιστών μας. Την συνταγματική εκτροπή απέναντι στην οποία υψώνονται ελάχιστες μεν απολύτως τιμητικές δε φωνές αντίδρασης, διαδέχεται ο κανιβαλισμός της δικτατορίας των μίντια τα οποία επιχειρούν να σκυλεύσουν τον Ελληνικό Εθνικισμό, εξαφανίζοντάς τον από τον πολιτικό χάρτη. Αποτυγχάνουν παταγωδώς. Οι φυλακές και η λάσπη όμως δεν αρκούν στους Τυράννους του Λαού μας. Θέλουν αίμα και έχουν επί ένα μήνα διαμορφώσει τις συνθήκες εκείνες ώστε αυτό το αίμα να χυθεί.

Είναι Πρώτη του Νοεμβρίου του 2013 και απέναντι στα αλαλάζοντα των πολιτικών μας εχθρών στίφη, ορθώνεται η αλύγιστη Πίστη της Ελληνικής Νεολαίας στον εθνικό σκοπό, της Ελληνικής Νεολαίας που γεμίζει και περιφρουρεί σε όλη την ελληνική επικράτεια τα γραφεία των Τοπικών μας Οργανώσεων από τις ορδές των κόκκινων σκυλιών που επιτίθενται με λύσσα υπό την ασυλία (εάν όχι υπό τις σαφείς εντολές) του αντεθνικού Κράτους. Το παρακράτος της αριστεράς χτυπά την Χρυσή Αυγή για πολλοστή φορά, μόνο που τούτη χύνεται το αίμα το οποίο οι Τύραννοι απαιτούσαν να χυθεί.

Απόγευμα Πρώτης του Νοεμβρίου 2013 λίγο μετά τις 7 και η ερυθρά τρομοκρατία -το αληθινό και μοναδικό παρακράτος της μεταπολίτευσης- επιτίθεται στους Νεολαίους της Χρυσής Αυγής στην Τοπική των Βορείων Προαστίων που εδρεύει στο Νέο Ηράκλειο. Δύο νεαροί συναγωνιστές μας πέφτουν νεκροί από τα πυρά των κόκκινων, ενώ ένας τρίτος κείται στο έδαφος βαριά τραυματισμένος και χαροπαλεύει. Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπελώνης έχουν περάσει στα Ηλύσια Πεδία και ο Αλέξανδρος Γέροντας δίνει τη δική του μεγάλη μάχη με τον Θάνατο.

Το Κράτος της πατριδοκάπηλης ψοφοδεξιάς του Σαμαρά και το παρακράτος της αριστεράς πανηγυρίζουν: φαντάζονται πως όσα δεν πέτυχαν οι παράνομες πολιτικές διώξεις και οι φυλακίσεις θα το πετύχουν οι σφαίρες. Ο “δημοκράτης και ανθρωπιστής” δημοσιογράφος Γ. Πρετεντέρης ωρύεται από την τηλεόραση επειδή η επίθεση των κόκκινων έγινε απόγευμα σε πολυσύχναστο δρόμο οπότε “θα μπορούσαν να έχουν σκοτωθεί και άνθρωποι”! Ο πολιτικός υπόκοσμος δε, τόσο της αριστεράς όσο και της ψοφοδεξιάς, κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών. Κερασάκι στην τούρτα του αντιχρυσαυγίτικου παροξυσμού, η στάση των “καθωσπρέπει πατριωτών” με τις πολύχρωμες γραβάτες και τις βαθιές τσέπες οι οποίοι ως γνήσια φερέφωνα του Καθεστώτος δήλωναν με απύθμενη χαιρεκακία πως “ήξεραν τους κινδύνους όταν πήγαιναν στη Χρυσή Αυγή, αυτό είναι το τίμημα για όσους γονείς αφήνουν τα παιδιά τους να πηγαίνουν στη Χρυσή Αυγή”!

Σε όλα αυτά τα κοράκια της υποκρισίας και του ανθελληνισμού, απάντησαν την επομένη χιλιάδες Ελλήνων Εθνικιστών που συγκεντρώθηκαν στον τόπο της θυσίας των Αγωνιστών της Χρυσής Αυγής, δίνοντας Όρκο Ιερό στη συνέχιση του Αγώνα μέχρι την Τελική Νίκη!

Παρήλθαν κιόλας πέντε έτη, αλλά κανείς και τίποτε δεν έχει λησμονηθεί και ούτε πρόκειται ακόμη κι αν παρέλθουν δέκα και πενήντα και εκατό χρόνια. Διότι η Θυσία του Χρυσαυγίτη Γιώργου Φουντούλη και του Χρυσαυγίτη Μάνου Καπελώνη θα αντηχεί πολύ μετά το δικό μας βιολογικό τέλος και θα αντηχεί στην αιωνιότητα.

Εκείνοι, Ήρωες και Μάρτυρες της Μεγάλης Εθνικής μας Ιδέας, έδωσαν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν τις Σημαίες και τους συντρόφους τους. Απέμεινε σε μας το Ιερό Καθήκον κάθε Πρώτη του Νοεμβρίου εκάστου έτους να Τιμούμε τη Μνήμη τους και όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου ν’ αγωνιζόμαστε με ζήλο και αυταπάρνηση, με λύσσα και δίχως διάθεση για τον παραμικρό συμβιβασμό προκειμένου να δικαιώσουμε την Θυσία τους. Και η δικαίωσή τους θα ΄ρθει μονάχα σαν ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

“Ηχήστε οι σάλπιγγες… Καμπάνες βροντερές,
δονήστε σύγκορμη τη χώρα πέρα ως πέρα…
Βογκήστε τύμπανα πολέμου… Οι φοβερές
σημαίες, ξεδιπλωθείτε στον αέρα!”

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-shmaioforoi-tou-ethnikou-mas-agwnos#ixzz5Vb7AKV2V

Exit mobile version