Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η. Παναγιώταρος: Από την στυγνή δολοφονία των Συναγωνιστών μας, στο ξεπούλημα της Πατρίδας! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο Βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος αναφορικά με το νομοσχέδιο για την σύμβαση ανάμεσα στο δημόσιο και εταιρείες για την αναδιαμόρφωση του Θριασίου Πεδίου.

Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στην θλιβερή επέτειο για τα 5 χρόνια από την δολοφονία δυο Συναγωνιστών, δυο Ηρώων του Εθνικισμού, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, οι οποίοι άφησαν την τελευταία τους πνοή στην Λεωφόρο Ηρακλείου έπειτα από την άνανδρη δολοφονική επίθεση του αριστερού  παρακράτους με την προκλητική και ύποπτη αδιαφορία για την σύλληψη των ενόχων.

Ωστόσο ακόμη ένας Έλληνας πατριώτης, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, θυσιάστηκε για την Πατρίδα, αυτήν την φορά στην σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο όπου δέχτηκε –χωρίς να δειλιάσει ή να φύγει-τα πυρά των Αλβανών κατσαπλιάδων.

Με την θυσία του, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας κατόρθωσε να υπενθυμίσει σε όλους ότι η Βόρειος Ήπειρος είναι Ελλάδα!

Φυσικά, η «ελληνική» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ουδεμία σχέση έχει με τους αναφερθέντες πατριώτες, αλλά αντιθέτως ξεπουλά την χώρα σε κάθε ευκαιρία, όπως συμβαίνει στο παρόν νομοσχέδιο με το Θριάσιο πεδίο και όπως είχε συμβεί στο παρελθόν με την Hochtief και τα αεροδρόμια αλλά και με τον φαληρικό όρμο.

Πρόκειται για ακόμη μια αποικιοκρατική σύμβαση με a la carte επιλεκτικές διευκολύνσεις προς τους «επενδυτές» εις βάρος των επαγγελματιών της περιοχής, θίγοντας το ζήτημα της αδιαφάνειας του συγκεκριμένου διαγωνισμού, λόγω των διαφοροποιήσεων που υπήρχαν στην τελική σύμβαση σε σχέση με τους όρους της προκήρυξης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h.-panagiwtaros-binteo1#ixzz5Vd7DCU5X

Exit mobile version