Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Λυπάμαι για την κατάντια μας. Σκότωσαν ένα παλληκάρι οι αλβανοί κατσαπλιάδες και κανείς άλλος πολιτικός φορέας εκτός της Χρυσής Αυγής δεν νοιάστηκε πραγματικά. Για όλους αυτούς δεν έχει σημασία ένας τέτοιος θάνατος, τους χαλάει την σούπα… Τα έχουν βρει στην μοιρασιά με τον Ράμα (και τον κάθε Ράμα) και αρκούνται σε κροκοδείλια δάκρυα και ανακοινώσεις του «ποδιού». Έχουν ξεγυμνωθεί μπροστά στα μάτια των Ελλήνων και έρχεται η ώρα της Νεμέσεως. Η Νίκη των Ελλήνων θα είναι πανηγυρική και τίποτα δεν υπάρχει που να μπορεί να το αποτρέψει. Ο Κωνσταντίνος, ο Μάνος, ο Γιώργος, ο Τάσος, ο Σολωμός και οι λοιποί εθνομάρτυρες μας οδηγούν.

Απόστολος Π.

Συνέντευξη Λάμπρου Φουντούλη και Αλέξανδρου Γέροντα στον XFM 94,3 – Ηχητικό

Η σημερινή μέρα δεν μνημονεύεται όπως της αρμόζει. Δυο νέα παλικάρια δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ και το κράτος εδώ και πέντε χρόνια το αντιμετωπίζει ρατσιστικά, λες και οι ζωές των δυο Χρυσαυγιτών δεν έχουν την ίδια αξία με αυτή των άλλων ανθρώπων. Κατάντια πραγματικά. Η σύγχρονη πολιτική ορθότητα έχει ανθρωπισμό και αλληλεγγύη μόνο για τα δικά της παιδιά. Αυτή είναι η βασική αρχή της τυραννίας και αυτή οφείλουμε να γκρεμίσουμε. Ελεύθεροι και πολιορκημένοι λοιπόν από τις ορδές των ανθελλήνων, δεξιών και αριστερών, χωρίς φόβο, με πολύ πάθος και σταθεροί στην θέση μας. Η φάλαγγα δεν σπάει, προχωράει πάντα εμπρός ανεξάρτητα με τις απώλειες!

Μάριος Λ.

Ο θλιβερός Πάγκαλος δικαιολογεί την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και νιώθει «αηδία», όταν βλέπει πολλές Ελληνικές σημαίες!

Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτήν την μαύρη μέρα της 1ης Νοεμβρίου του 2013. Εκείνη την ημέρα υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι για κανέναν λόγο δεν θα παρατήσω τον εθνικό αγώνα. Για κανέναν λόγο δεν θα κάνω πίσω. Για κανέναν λόγο δεν θα φοβηθώ το τί μπορεί να μου συμβεί και αυτό γιατί τίποτα χειρότερο δεν μπορεί να μου συμβεί από αυτό που συνέβη στον Γιώργο και τον Μάνο. Ο Γιώργος και ο Μάνος ζουν μέσα στις καρδίες μας.

Χ. Χ.

Δεν τους φτάνουν τα λεφτά του Soros: Έρανος για το… αντιφασιστικό μεροκάματο από το «Παρατηρητήριο για την Δίκη της Χρυσής Αυγής»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-2-noembriou-2018#ixzz5VhnumbmA

Exit mobile version