Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βαλτωμένα στην γραφειοκρατία τα αντιπλημμυρικά έργα για την Μάνδρα

Βαλτωμένα στην γραφειοκρατία τα αντιπλημμυρικά έργα για την Μάνδρα

Ούτε ένα έργο αντιπλημμυρικής προστασίας δεν έχει υλοποιηθεί από την φονική πλημμύρα στην Μάνδρα, την Μαγούλα και την Νέα Πέραμο τον Νοέμβριο του 2017 με δικαιολογία τις χρονοβόρες διαδικασίες του γραφειοκρατικού μεταπολιτευτικού αριστεροδεξιού κράτους.

Στις 26 Οκτωβρίου 2018 ο Γιώργος Στασινός, πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, παραδεχόταν σε συνέντευξη του στο cnn.gr ότι μόνο οι γραφειοκρατικές διαδικασίες έχουν μόλις τελειώσει για τα αντιπλημμυρικά έργα που θα έπρεπε να είχαν ήδη ολοκληρωθεί για την αντιμετώπιση  των βροχών του τρέχοντος Νοέμβριου.

Υπενθυμίζουμε ότι φονική νεροποντή που είχε πλημμυρίσει την Μάνδρα, την Μαγούλα και την Νέα Πέραμο με 23 νεκρούς συμπολίτες μας συνέβηκε περίπου πριν από ένα χρόνο στις 15 Νοεμβρίου 2017.

Επιπροσθέτως, μετά από δέκα ολόκληρους μήνες από την τραγωδία κλήθηκε η αριστερή περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου ως ύποπτη για την διάπραξη των αδικημάτων της πρόκλησης πλημμύρας από αμέλεια, ανθρωποκτονίες από αμέλεια κατά συρροή, σωματικές βλάβες και παραβίαση κανόνων πολεοδομίας.

Μαζί με την Δούρου είχαν παραπεμφθεί και η δήμαρχος Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ και είχε αναλάβει από νεοδημοκράτη δήμαρχο, ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης, υπάλληλοι των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Μάνδρας και οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Δασαρχείου Αιγάλεω και των Πολεοδομιών Αιγάλεω και Ελευσίνας.

Συμπερασματικά ο μόνος φορέας που έχει την πολιτική βούληση για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των ελλήνων πολιτών σε κάθε δήμο και σε κάθε γειτονιά είναι η Χρυσή Αυγή.

Θ. Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/baltwmena-sthn-grafeiokratia-ta-antiplhmmurika-erga-gia-thn-mandra#ixzz5VhoJ2Bvn

Exit mobile version