Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και η Αυστρία δηλώνει έμπρακτα την απόφασή της να προασπίσει τα σύνορά της ενάντια στην λαθρομετανάστευση

Και η Αυστρία δηλώνει έμπρακτα την απόφασή της να προασπίσει τα σύνορά της ενάντια στην λαθρομετανάστευση

Μια ακόμη ευρωπαϊκή χώρα δείχνει την πεποίθησή της για προστασία των συνόρων της από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση. Πρόκειται για την Αυστρία, η κυβέρνηση της οποίας επιθυμώντας να μιμηθεί το παράδειγμα των ΗΠΑ και της Ουγγαρίας, έλαβε την απόφαση να αποσυρθεί από το σύμφωνο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για την μετανάστευση!

Την είδηση μετέδωσε το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων ΑΡΑ, με την κυβέρνηση συνασπισμού στην Βιέννη να επικαλείται τις ανησυχίες της για τον περιορισμό της Εθνικής της Κυριαρχίας και της ελευθερίας δράσης της στο ζήτημα αυτό.

Η Αυστρία, λοιπόν, δεν προτίθεται να υπογράψει το σύμφωνο που διέπει τα λεγόμενα «δικαιώματα των προσφύγων και των μεταναστών», σύμφωνο το οποίο αναμένεται να υπογραφεί τον Δεκέμβριο σε μια σύνοδο του ΟΗΕ στο Μαρακές του Μαρόκου, ανέφερε το ΑΡΑ, τονίζοντας πως αυτή είναι η απόφαση στην οποία ήδη έχουν καταλήξει ο καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς και ο αντικαγκελάριος Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές Οκτωβρίου ο Κουρτς είχε τονίσει σε δηλώσεις του για το θέμα πως διαφωνεί με κάποια από τα άρθρα του συμφώνου, οπότε η αυστριακή απόφαση δεν πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία.

Η Αυστρία προστίθεται κι αυτή στον κατάλογο των χωρών εκείνων της Ευρώπης, οι οποίες δείχνουν αποφασισμένες να προασπίσουν την Εθνική τους Κυριαρχία και το απροσπέλαστο των συνόρων της. Στην Ελλάδα του «Συνταγματικού τόξου», όμως, οποιαδήποτε ανάλογη προσπάθεια θεωρείται ως «φασιστική», «ρατσιστική» και μη «πολιτικά ορθή».

Γι’ αυτό και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί την μοναδική Πολιτική Δύναμη του Τόπου, η οποία εγγυάται την Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδας και την πλήρη ασφάλεια των συνόρων της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kai-h-austria-dhlwnei-emprakta-thn-apofash-ths-na-proaspisei-ta-sunora-ths#ixzz5VhqtYncX

Exit mobile version