Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Τσουνάμι» πλειστηριασμών από την «πρώτη φορά αριστερά»

«Τσουνάμι» πλειστηριασμών από την «πρώτη φορά αριστερά»

Από το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», ο Σύριζα και οι Ανέλ περνάνε με βήμα γοργό στο «κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη».

Στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έχουν «φορτωθεί» ήδη 21.892 πλειστηριασμοί, εκ των οποίων οι 786 είναι προγραμματισμένοι για την επόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, η κατάσταση αναμένεται να εκτραχυνθεί κι άλλο με την απόσυρση και των τελευταίων μέτρων προστασίας των δανειοληπτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προτελευταία Έκθεση Αξιολόγησης των «Θεσμών» είχε υπογραφεί ο αριθμός των 130.000 πλειστηριασμών ως το 2021.

Εμείς στην κατεύθυνση αυτή να θυμίσουμε την πρόταση της Χρυσής Αυγής για το ζήτημα, όπως την παρέθεσε στην συνέντευξή του στην ΔΕΘ ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος:

4. “ΚΟΚΚΙΝΑ” ΔΑΝΕΙΑ: Κρατικοποίηση των μη εξυπηρετούμενων («κόκκινων») δανείων και η δημιουργία αυτοχρηματοδοτούμενου κατά βάση «Εθνικού Οργανισμού  Διαχείρισης Επισφαλών Ιδιωτικών Χρεών» (Ε.Ο.Δ.Ε.Ι.Χ.), με ολιγομελές εξειδικευμένο προσωπικό, που θα λειτουργεί με κοινωνικά κριτήρια.

Με αυτόν τον τρόπο η δημιουργία της Εθνικής «Bad Bank» θα συνεισφέρει στην σταδιακή και κοινωνικά δίκαιη αναδιάρθρωση και οριστική διευθέτηση των πάσης φύσεως ιδιωτικών χρεών. Έτσι, με αυτό το πρότυπο διαχείρισης των «κόκκινων δανείων» θα αποφευχθεί η πώλησή τους σε διεθνείς επιθετικούς οικονομικούς οργανισμούς (γνωστούς ως «κοράκια») , των οποίων ο αντικειμενικός στόχος αντιτίθεται στην κοινωνική δικαιοσύνη και στη δυνατότητα ανάκαμψης της μικρομεσαίας αστικής επιχειρηματικής τάξης, που αποτελεί την ραχοκοκαλιά της Εθνικής Οικονομίας.”

K.A.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsounami-pleisthriasmwn-apo-thn-prwth-fora-aristera#ixzz5VhrZH6zt

Exit mobile version