Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλέξανδρος Γέροντας στην “Ελεύθερη Ώρα”: «Η άνανδρη δολοφονική επίθεση δεν με λύγισε, με δυνάμωσε για να συνεχίσω τον ιερό μας Αγώνα!»

Αλέξανδρος Γέροντας στην “Ελεύθερη Ώρα”: «Η άνανδρη δολοφονική επίθεση δεν με λύγισε, με δυνάμωσε για να συνεχίσω τον ιερό μας Αγώνα!»

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, ο Αλέξανδρος Γέροντας που τραυματίστηκε βαριά το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου 2013 όταν οι αριστεροί τρομοκράτες δολοφόνησαν τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη παραχώρησε συνέντευξη στην Βέτα Ανδρή για την “Ελεύθερη Ώρα”.

– Βέτα Ανδρή: Αλέξανδρε, τι βίωσες την φοβερή βραδιά της 1ης Νοεμβρίου του 2013;

Αλέξανδρος Γέροντας: Την 1η Νοεμβρίου του 2013, ημέρα Παρασκευή, κατά τις 18:55, βρισκόμουν κάτω από τα γραφεία της Τ.Ο. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή επί της Λεωφόρου Ηρακλείου μαζί με τρεις συναγωνιστές μου και πολύ καλούς μου φίλους, τους Γεώργιο Φουντούλη, Μανώλη Καπελώνη, και να μου επιτραπεί σε αυτό το σημείο να μην αναφέρω το όνομα του τρίτου συναγωνιστή, διότι έχει επιλέξει τον δρόμο της ανωνυμίας, πράγμα που οφείλουμε να σεβαστούμε όλοι.

Ενώ λοιπόν συζητούσαμε για την οικονομική κρίση, μα πάνω απ’ όλα για την κρίση αξιών που βιώνει ο Έλληνας στα χρόνια του μνημονίου και το πόσο δύσκολο είναι να βρει ένας νέος μία σταθερή εργασία, μία μηχανή μεγάλου κυβισμού που έφερε δύο αναβάτες, σταμάτησε λίγο πιο πάνω από εκεί που στεκόμασταν. Ο συνοδηγός, που φορούσε λευκό κράνος, κατέβηκε από την μηχανή, μας πλησίασε με γοργό βήμα κρατώντας όπλο (9mm σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές) και άδειασε σχεδόν έναν γεμιστήρα επάνω μας…

Το αποτέλεσμα αυτής της εγκληματικής και θρασύδειλης επίθεσης ήταν να δολοφονηθούν εν ψυχρώ με χαριστικές βολές ο Μανώλης και ο Γιώργος, να τραυματιστεί βαρύτατα ο υποφαινόμενος και ως εκ θαύματος να γλυτώσει μόλις για λίγα μέτρα την ζωή του, ο τέταρτος συναγωνιστής μας. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και αυτό που θέλω να επισημάνω στο σημείο αυτό είναι ο επαγγελματισμός της συγκεκριμένης ακροαριστερής -πραγματικά- εγκληματικής οργάνωσης που είχε ένα και μοναδικό στόχο: να αφαιρέσει ζωές Ελλήνων Εθνικιστών.

– Β.Α.: Σε τι άλλαξε η ζωή σου μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστης από τα παρακρατικά πυρά, πριν από 5 χρόνια;

Αλέξανδρος Γέροντας: Πράγματι, με δυσκολία αντιλαμβάνομαι ότι έχουν περάσει 5 ολόκληρα χρόνια από εκείνη την αποφράδα νύχτα, καθώς για μένα είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μία μέρα… Τολμώ να πω ότι σχεδόν τίποτα δεν άλλαξε στην καθημερινότητά μου. Συνεχίζω να περνώ ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου όπως και έπραττα πάντα. Σε αυτό που μπορώ να εστιάσω είναι πως όταν έλαβα εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόμουν για 5 δύσκολους μήνες, επιστρέφοντας στην οικία μου κι ανακτώντας τις δυνάμεις μου τόσο σωματικώς όσο και ψυχικώς, με την πάροδο του χρόνου, συνειδητοποιώντας τι ακριβώς συνέβη εκείνη την τραγική Παρασκευή, κατάλαβα ότι αυτή η άνανδρη επίθεση δεν με κατέβαλε, δεν με λύγισε, απεναντίας με δυνάμωσε στο να συνεχίσω τον ιερό μου αγώνα από ’κει που τον άφησα!

Τελικά το σύνθημα «ό,τι δεν με καταστρέφει, με κάνει ισχυρότερο», είναι μία Αρχή που συναντά και δεσμεύει κάθε συνειδητό εθνικιστή καθορίζοντας με την ιδεολογία του έναν μοναδικό τρόπο ζωής και κοσμοθεωρίας πιστεύοντας σε αυτήν σταθερά και ακλόνητα με όλο του το είναι. Από αυτήν την οπτική γωνία μπορούμε να πείσουμε και τον μεγαλύτερο ιδεολογικό μας αντίπαλο πως εκείνη την αιματηρή νύχτα οι ιδέες μας αντιμετώπισαν στα ίσια ακόμη και τον ίδιο τον θάνατο.

– Β.Α.: Ποιος νομίζεις ότι κρύβεται πίσω από αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα;

Αλέξανδρος Γέροντας: Ας ξεκινήσουμε την απάντηση στην ερώτησή σας με τον ορισμό που έδωσε ο Ηρόδοτος για το Έθνος. Έθνος ορίζεται το σύνολο των ανθρώπων που έχουν κοινή καταγωγή (αίμα), κοινή θρησκεία, κοινή γλώσσα, κοινά ήθη-έθιμα και παραδόσεις. Τα παραπάνω είναι τα δομικά στοιχεία ενός ομοιογενή πολιτισμού. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, που επιβάλλει την διάβρωση και την καταστροφή των εθνών με την φοβερή λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού, χτυπά με απίστευτη σφοδρότητα τους βασικούς πυλώνες που μας ορίζουν ως Ελληνικό Έθνος και κατ’ επέκταση όλα τα έθνη. Δηλαδή, από την μία τα ξένα κέντρα εξουσίας και οι ανθελληνικές σιωνιστικές στοές σχεδιάζουν το τέλος των πατρίδων και από την άλλη, ως απάντηση στο σκότος του σιωνισμού, γεννήθηκε και ανδρειώθηκε ένα πραγματικά λαϊκό ελληνικό και εθνικιστικό κίνημα που αγωνίστηκε και αγωνίζεται να αφυπνίσει χιλιάδες συνειδήσεις, υπερασπίζοντας την πατρίδα, την ορθοδοξία, τον θεσμό της οικογένειας.

Η Χρυσή Αυγή παρά την λάσπη, τις διώξεις, τις φυλακίσεις και τις δολοφονίες στέκεται ικανή να γίνει ένα πραγματικό εμπόδιο ενάντια στα σχέδια της Νέας Τάξης. Νομίζω πως αυτό ήταν υπέρ αρκετό να θέσει σε  λειτουργία τα άγρια και δολοφονικά ένστικτα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που έδρασε αστραπιαίως, όχι μόνον για την πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής, αλλά και την φυσική της εξόντωση απ’ ό,τι μας απέδειξε δυστυχώς η μοιραία νύχτα της 1ης Νοεμβρίου του 2013.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλες τις παραπάνω παραμέτρους με την αρμόζουσα σοβαρότητα, διαπιστώνουμε ότι  πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα κρύβεται ο διεθνής σιωνισμός που κύριοι σκοποί του είναι: α) η τρομοκράτηση της ελληνικής κοινωνίας και β) η παρεμπόδιση της ανοδικής πορείας του εθνικιστικού κινήματος προς την εξουσία. Σκοποί όμως που δεν θα επιτευχθούν ποτέ όσο υπάρχουν Έλληνες που μάχονται για την πατρίδα τους.

– Β.Α.: Υπήρξε εν τέλει σιωνιστικός δάκτυλος ή άλλη ξένη παρέμβαση στις διώξεις της Χρυσής Αυγής από τον Σαμαρά;

Αλέξανδρος Γέροντας: Υπήρξε ένα σκοτεινό σχέδιο να εξαλειφθεί η Χρυσή Αυγή από τον πολιτικό χάρτη της Πατρίδας μας με οποιονδήποτε τρόπο και κόστος. Ακόμη κι αν έπρεπε να γίνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα των Ελλήνων. Θα μου επιτρέψετε να μην αναφερθώ στις διώξεις περαιτέρω ή στην δίκη του αιώνα, όπως και την βάφτισαν τα μέσα μαζικής εξαπατήσεως, διότι βρίσκεται σε εξέλιξη και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να βλάψω το δύσκολο έργο των νομικών μας συμβούλων. Παρεμπιπτόντως, αρκετοί απ’ αυτούς είναι στελέχη του εθνικιστικού κινήματος και δεν λαμβάνουν ούτε ένα ευρώ για τις νομικές υπηρεσίες τους.

Αξιοσημείωτο δε, είναι πως μετά από 5 έτη σκληρών διώξεων, φυλακίσεων και δολοφονιών, η Χρυσή Αυγή στέκεται όρθια και πιο δυνατή από ποτέ κι αυτή η στάση θα πρέπει να αναφέρεται ως μία από τις μεγαλύτερες νίκες των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. Πίσω από αυτό το σπουδαίο εθνικιστικό κίνημα επιβάλλεται να επισημάνουμε πως βρίσκεται ένας μεγάλος Ηγέτης που δεν είναι άλλος από τον Νικόλαο Γ.  Μιχαλολιάκο. Με πρωτεργάτη και εγγυητή του εθνικιστικού χώρου τον σπουδαίο αυτόν άνθρωπο και με τον αγώνα χιλιάδων Χρυσαυγιτών είναι αδύνατον το σάπιο καθεστώς της πλουτοκρατίας και της ξενοκρατίας να ανακόψει τον δίκαιο αγώνα μας για την ελευθερία της πατρίδας μας. Το μόνο που κατάφερε να αποκομίσει από όλο αυτό είναι χρόνος και ο χρόνος αυτός τελείωσε. Δεν αργεί η μέρα που θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/alejandros-gerontas-melos-ths-k.e.-tou-laikou-sundesmou-chrush-augh-h-anand#ixzz5VhsaMKgc

Exit mobile version