Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζουν τις αναίσχυντες απόπειρες παρέμβασης στην Δικαιοσύνη οι συριζαίοι

Συνεχίζουν τις αναίσχυντες απόπειρες παρέμβασης στην Δικαιοσύνη οι συριζαίοι

Πάλι στην δίκη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν πρωτοκλασάτοι βουλευτές του Σύριζα, προκειμένου να ασκήσουν πιέσεις για την μετατροπή του δικαστηρίου σε «λαϊκό».

Η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ κάνει φανερό τον πανικό της εμπρός σε μία δικαστική διαδικασία που αποδεικνύεται περίτρανα η αθωότητα της Χρυσής Αυγής και η φαιδρότητα του κατηγορητηρίου περί «εγκληματικής οργάνωσης».

Μονάχα μέσα στον Οκτώβριο πραγματοποίησαν 3 αισχρές παρεμβάσεις, με παρουσία υπουργών στην δικαστική αίθουσα και αντίστοιχη κατάθεση ενός ψηφίσματος στο Ευρωκοινοβούλιο.

Αυτή τη φορά στην δικαστική αίθουσα παρεβρέθηκε, παρουσία δημοσιογράφων μη τυχόν και δεν φανούνε, ο Βούτσης, η Χριστοδουλοπούλου και ο Παρασκευόπουλος.

Είναι εμφανές ότι η δίκη δεν βαίνει καθόλου καλώς για το καθεστώς και έτσι δεν φτάνει το «αντιφασιστικό κίνημα» να απαιτεί την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και έτσι επιστρατεύονται ανά δύο εβδομάδες υπουργοί, πρόεδροι και αντιπρόεδροι της Βουλής και άλλοι. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση Βούτση πως η εμφάνισή (παρέμβαση την ονόμασε μάλιστα) τους στο δικαστήριο “υποδηλώνει μια απόφασή μας να μην συνεχίσουν να επωάζονται τα αυγά του φιδιού”.

Εμείς, από την άλλη, θα τους πούμε ό,τι λέγαμε και στους νεοδημοκράτες προκατόχους τους που πέρνανε νύχτωρ τηλέφωνα την προϊσταμένη των ανακριτών. Αφήστε την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της απρόσκοπτα και ανεξάρτητα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechizoun-tis-anaischuntes-apopeires-parembashs-sthn-dikaiosunh-oi-suriza#ixzz5Vhsjqzv7

Exit mobile version