Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκδηλώσεις μνήμης για τους Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη – Φωτορεπορτάζ

Η Τοπική Οργάνωση Καβάλας διοργάνωσε και φέτος εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους δύο δολοφονημένους Συναγωνιστές μας, όπου πλήθος συναγωνιστών κατέκλυσαν τα γραφεία της για να τιμήσουν την μνήμη των δύο ηρώων του Κινήματος μας. Αρχικά τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Κώστας Κωνσταντινίδης ο οποίος αναφέρθηκε στα αποτρόπαια γεγονότα εκείνης της μέρας όπου δολοφονήθηκαν άνανδρα κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Κατόπιν στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής, ο οποίος τόνισε ότι στην Χρυσή Αυγή, δεν ξεχνάμε τους νεκρούς Συναγωνιστές μας και δεν θα σταματήσουμε να τιμάμε την σεπτή μνήμη τους και περιέγραψε την απόλυτη κρατική αδιαφορία στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Αμέσως μετά ακολούθησε δυναμική εθνικιστική πορεία στους δρόμους και τις γειτονιές της Καβάλας με πλήθος συναγωνιστών να τιμούν τους Αθάνατους Συναγωνιστές μας φωνάζοντας δυνατά το σύνθημα: “Γιώργο και Μάνο ακούστε εκεί ψηλά, τα αδέρφια σας κρατάνε για πάντα τα στενά”. Η πορεία κατέληξε στο ηρώο της πόλης.

Για τους 2 ήρωες του Ελληνικού Εθνικισμού τα πολλά λόγια περισσεύουν. Θα πούμε μόνο τούτο: Πως προστέθηκαν με περηφάνια δόξα και τιμή στο μεγάλο Ιερό Ελληνικό Πάνθεον των Εθνομαρτύρων της Πατρίδας μας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το προσκλητήριο νεκρών, τον Εθνικό Ύμνο, τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Σε μια όμορφη και σεμνή τελετή, όπως τους αρμόζει, οι ΕΛΑΜίτες τίμησαν το βράδυ της Πέμπτης 1/11/18 στην Λεμεσό τους Αθάνατους συναγωνιστές Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, που την 1η Νοεμβρίου το 2013 πότισαν με το αίμα τους την είσοδο των Γραφείων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Συναγωνιστές στην Στουτγάρδη πραγματοποίησαν το ετήσιο μνημόσυνο για τα Αθάνατα αδέρφια μας, Γιώργο και Μάνο

Ελασσόνα

Με ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Ξάνθης οργάνωσαν και τέλεσαν μνημόσυνο την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου το απόγευμα, στον Καθεδρικό Ι.Ναό της του Θεού Σοφίας, για τα δύο αδικοχαμένα αδέλφια μας Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη. Γιώργο και Μάνο θα ζείτε για πάντα στις καρδιές όλων των Ελλήνων Εθνικιστών, αιώνια σύμβολα του αγώνα για μία ελεύθερη πατρίδα. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Κομοτηνή

Η Τ.Ο. Χανίων στην μνήμη των Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη αλλά και του Κωνσταντίνου Κατσίφα και Αριστοτέλη Γκούμα, τοποθέτησαν πανό σε όλες τις αερογέφυρες της εθνικής οδού στα Χανιά.

Κατερίνη

Ρόδος

Μάνη

Αμφίκλεια

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekdhlwseis-mnhmhs-gia-tous-g.-fountoulh-kai-m.-kapelwnh-fwtoreportaz#ixzz5VidI7VoQ

Exit mobile version