Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ που κυκλοφορεί αύριο το άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι»: 74%!

Διαβάστε στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ που κυκλοφορεί αύριο το άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι»: 74%!

Η Ελλάδα αντιστέκεται, οι Έλληνες δίνουν την μάχη ενάντια στην τελευταία επίθεση του «διαφωτισμού», η οποία λέγεται παγκοσμιοποίηση και θέλει να καταστρέψει Έθνη και Πατρίδες, την Θρησκεία και την Πίστη, την Ηθική των Λαών.

Αυτό προκύπτει απ’ την μεγάλη έρευνα αμερικανικής εταιρείας πολιτικών ερευνών, της “Pew Research Center”, έρευνα η οποία διενεργήθηκε την περίοδο 2015 – 2017 μεταξύ 56.000 πολιτών σε 34 κράτη της Ευρώπης και η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου του 2018.

Η έρευνα αυτή δεν προβλήθηκε βεβαίως από τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς, ούτε από τους μικρούς γιατί τα συμπεράσματά της ειδικότερα σε ότι αφορά την Ελλάδα συντρίβουν κυριολεκτικά μια προπαγάνδα δεκαετιών για την οποία σπαταλήθηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου οι Έλληνες να γίνουν «πολίτες του κόσμου», να αρνηθούν εθνική καταγωγή, θρησκεία, οικογένεια, να αρνηθούν την ανωτερότητα του ελληνικού πολιτισμού.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα “Εμπρός” που κυκλοφορεί αύριο. Διαβάστε επίσης:

Εθνική Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ – Η Φωνή της Αλήθειας

Κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο με 1,30 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-empros-pou-kukloforei-aurio-to-arthro-tou-n.-g30#ixzz5Vif3ixcU

Exit mobile version