Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Θα έπρεπε να ντρέπονται οι Έλληνες πολιτικοί που δεν επεμβαίνουν σχετικά με την σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Σκότωσαν το παιδί και οι αλβανοί δεν δίνουν την σορό στην οικογένεια, μόνο οργή μου προκαλούν όλα αυτά. Ας είναι ο Κωνσταντίνος το τελευταίο θύμα ενός σάπιου και πουλημένου πολιτικού συστήματος. Άμεσα να παραδοθεί η σορός στην άτυχη οικογένεια και να θαφτεί με τιμές Ήρωα όπως του αξίζει! Βόρειος Ήπειρος γη ελληνική, θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη!

Βασίλης Ν.

Πρωτοφανές: Δικογραφία εναντίον του δολοφονηθέντος Κωνσταντίνου Κατσίφα σχηματίζουν οι αλβανοί!

Η 1η Νοεμβρίου για εμάς τους Εθνικιστές είναι μια ημέρα ορόσημο γιατί, αυτήν την ημέρα η Ιδέα μας πότισε με το Αίμα των Συναγωνιστών μας. Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα είμαστε όλο και περισσότεροι, κάθε χρόνο τέτοια ημέρα βλέπεις νέα πρόσωπα, που δεν ξέχασαν τον Γιώργο και τον Μάνο, που παρόλο που ένα ολόκληρο πολιτικό κατεστημένο σιώπησε και έριξε τον οχετό του απέναντι σ΄ αυτά τα παιδιά, όλοι εμείς κρατώντας την σημαία της Χρυσής Αυγής ψηλά συνεχίζουμε τον Αγώνα για τα Αδέρφια μας. Και αυτός ο Αγώνας θα στεφανωθεί νικηφόρος, γιατί ο όρκος που δώσαμε είναι ιερός, είναι όρκος στους Αθάνατους και κανένας δεν μπορεί να τον αθετήσει.

Π.Π.

Ρεπορτάζ Star για την τελετή Μνήμης για τους Αθάνατους Συναγωνιστές μας στο Ν. Ηράκλειο – ΒΙΝΤΕΟ

Μ΄ αρέσει που υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη κατά τ΄ άλλα. Ο Σαμαράς έπαιρνε τηλέφωνα για να παρέμβει στην δικαιοσύνη παρέα με τον Αθανασίου και τώρα έχουμε τους συριζαίους που έχουν ξεφύγει σε επίπεδο. Έρχονται οι ίδιοι στην δίκη της Χρυσής Αυγής για να επηρεάσουν με την παρουσία τους, και μην πει κανένας πως δεν το κάνουν γι΄ αυτό. Εδώ με ένα τηλέφωνο διώξανε στελέχη της ΕΡΤ, επειδή δεν συμβάδιζαν λέει με την πολιτική ηγεσία…

Ν.Λ.

Αλέξανδρος Γέροντας στην “Ελεύθερη Ώρα”: «Η άνανδρη δολοφονική επίθεση δεν με λύγισε, με δυνάμωσε για να συνεχίσω τον ιερό μας Αγώνα!»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-3-noembriou-2018#ixzz5Vk2MZ3Hl

Exit mobile version