Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ειδική μέριμνα Ζάεφ για τους κομμουνιστοσυμμορίτες που δήλωσαν “Μακεδόνες” και κατέφυγαν στα Σκόπια το 1949

Ειδική μέριμνα Ζάεφ για τους κομμουνιστοσυμμορίτες που δήλωσαν “Μακεδόνες” και κατέφυγαν στα Σκόπια το 1949

Αφού έχει πάρει το «ελευθέρας» από την πλευρά των Τσιπροκαμμένων, η σκοπιανή κυβέρνηση εφαρμόζει κατά το δοκούν την Συμφωνία των Πρεσπών!

Έτσι, η νέα ονομασία, «Βόρεια Μακεδονία» θα αναφέρεται παντού στο Σύνταγμα της χώρας, εκτός από το άρθρο 36, όπου υπάρχει μία «ιστορική διάσταση» και δεν θα υπάρξει καμμία μεταβολή – θα διατηρηθεί ο όρος «Μακεδονία».

Ιδού ποια είναι η «ιστορική διάσταση», σύμφωνα με τον Ζάεφ:

«Η Δημοκρατία εγγυάται συγκεκριμένα δικαιώματα κοινωνικής ασφάλισης σε βετεράνους του αντιφασιστικού πολέμου και σε όλους τους Μακεδονικούς εθνικοαπελευθερωτικούς πολέμους, στους ανάπηρους πολέμου, σε εκδιωγμένους και φυλακισμένους για τις ιδέες της ξεχωριστής ταυτότητας του Μακεδονικού λαού και της Μακεδονικής πολιτειακής υπόστασης όσο και στα μέλη των οικογενειών τους χωρίς μέσα υλικής και κοινωνικής διαβίωσης. Τα συγκεκριμένα δικαιώματα ρυθμίζονται από το νόμο».

Αλήθεια, ποιοι είναι αυτοί οι «μακεδονικοί εθνικοαπελευθερωτικοί πόλεμοι» και ποιοι είναι οι «εκδιωγμένοι και φυλακισμένοι για τις ιδέες της ξεχωριστής ταυτότητας του Μακεδονικού λαού»;

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

 

Exit mobile version