Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Ωμή και απροκάλυπτη παρέμβαση στην Ελληνική Δικαιοσύνη από τον εγκληματικό Σύριζα. Μόλις προχθές τιμήσαμε την μνήμη των Φουντούλη και Καπελώνη, τους οποίους το ελληνικό κράτος και παρακράτος έστειλαν στον θάνατο. Δύο παιδιά των οποίων την υπόθεση κουκούλωσαν οι Δένδιας, Σαμαράς, Αθανασίου και Βενιζέλος. Μια υπόθεση που θάφτηκε με πρωτοφανή και χυδαίο τρόπο. Έκαναν ήρωα τον ΖΑΚ Κωστόπουλο και υποβάθμισαν σε πταίσμα μια καθαρή και εν ψυχρώ πολιτική δολοφονία. Προχθές πήγαν στο Εφετείο ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης και η Τασία Χριστοδουλοπούλου για να παρέμβουν στην δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο πρώτος έχει γιο που έχει καταδικασθεί για ληστεία – απαλλοτρίωση τράπεζας και συμμετοχή σε αναρχική οργάνωση και η δεύτερη λειτουργώντας σαν υπάλληλος του Σόρος σήμανε το 2015 προσκλητήριο κάλεσμα σε όλους τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες να έρθουν στην Ελλάδα να κάθονται να… λιάζονται και να εισπράττουν επιδόματα που παίρνουν από την ληστρική φορολογία των Ελλήνων. Αυτή είναι η βρώμικη ψευτοδημοκρατία του κλεπτοκρατικού τόξου που στέλνει στον θάνατο τους Έλληνες Εθνικιστές και ανταμείβει τους προδότες και τους λαθρομετανάστες. Η Χρυσή Αυγή θα νικήσει. Ζήτω η Νίκη!

Γεωργία Π.-Αθήνα

Ηλίας Κασιδιάρης στο ΘΡΑΚΗ-ΝΕΤ: “Με ειδικές αστυνομικές δυνάμεις θα σταματήσουμε τους λαθρομετανάστες στον Έβρο!” ΒΙΝΤΕΟ

Προτιμούν μια νεολαία που να μην γνωρίζει αν την 28η Οκτωβρίου είπαμε όχι στους Ιταλούς, στους Γερμανούς ή στους Τούρκους. Προτιμούν μια Ελληνική νεολαία να μην ξέρει τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου και ποιος ήταν ο Κολοκοτρώνης, μια νεολαία που να καίει την Ελληνική Σημαία, να την ενδιαφέρει ο πόλεμος στην Υεμένη παρά ο πόλεμος στην Βόρεια Ήπειρο. Ευτυχώς όμως υπάρχουν και αυτή η νεολαία που παρά τις απαγορεύσεις που δέχτηκε παρέλασε υπερήφανη και τραγουδώντας το “Μακεδονία Ξακουστή” μπροστά στους επισήμους. Τα παιδιά αυτά αποβλήθηκαν από το σχολείο τους, γιατί δεν ταιριάζουν στην πολιτική ορθότητα μιας καθαρά ανθελληνικής παιδείας. Στις δικές μας τις καρδιές όμως, γεμίσαν υπερηφάνεια και εμπνέουν όλα τα σχολεία ανά την επικράτεια και όλους τους μαθητές. Για εμάς οι συνομήλικοι μας του Λυκείου Γέρακα ήταν μόνο η αρχή!

Σίμος Τ.

Ολόκληρο τον μισθό του έδωσε ο Εθνομάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας για να φτιάξει μια τεράστια Ελληνική Σημαία

Yπάρχουν στην Ελλάδα σχολεία που στεγάζονται ακόμη σε κοντέινερ και παρά τις συνεχείς ενοχλήσεις στους αρμόδιους τα παιδιά αυτά εξακολουθούν να παρακολουθούν τα μαθήματα τους μέσα σε κουτιά. Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε πως ακόμη 11 εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν στους λαθρομετανάστες για να ενταχθούν τα “προσφυγόπουλα” στο εκπαιδευτικό μας σύστημα. Είσαι ελληνόπουλο; Καλή τύχη παιδί μου μ΄ αυτούς που σ΄ έχουν για δεύτερης κατηγορίας παιδί.

Κ.Κ.

«Λεφτά υπάρχουν»…  Άλλα 11 εκατομμύρια ευρώ για την ένταξη “προσφυγόπουλων” στο εκπαιδευτικό σύστημα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-4-noembriou-2018#ixzz5VpmeRUCv

Exit mobile version