Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Βορειοηπειρώτες καταγγέλλουν: Οι αλβανοί κυνηγούσαν να σκοτώσουν τον Κατσίφα και η υπουργός του Σύριζα έφυγε!

Οι Βορειοηπειρώτες καταγγέλλουν: Οι αλβανοί κυνηγούσαν να σκοτώσουν τον Κατσίφα και η υπουργός του Σύριζα έφυγε!

Οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου που κατοικούν στις Βουλιαράτες, οι συγχωριανοί του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα καταγγέλλουν την αδράνεια, την απάθεια και την προκλητική αδιαφορία της κυβέρνησης των Αθηνών για την δολοφονία του Ήρωα.

Μια βδομάδα μετά την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος παραμένει άταφος και η σορός του δεν παραδίδεται στους γονείς από τις αδίστακτες αλβανικές αρχές, οι Βορειοηπειρώτες στηλιτεύουν την υπουργό του Σύριζα, Ζορμπά που αδιαφόρησε πλήρως για τα όσα τραγικά συνέβησαν την προηγούμενη Κυριακή στις Βουλιαράτες.

Το ρεπορτάζ των “Παραπολιτικών” καταγράφει: “Οι περισσότεροι εξαπολύουν δριμύ κατηγορώ και εναντίον των εκπροσώπων της ελληνικής κυβέρνησης. «Η υπουργός (σ.σ.: η υπουργός Πολιτισμού, Μυρσίνη Ζορμπά) την ώρα της εκδήλωσης ήξερε ότι βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση εναντίον του Κώστα.

Και αν δεν της το είπαν έγκαιρα, το γνώριζαν αυτοί που ήλθαν από το προξενείο του Αργυροκάστρου. Αντί να ενεργήσουν, αποχώρησαν άρον-άρον και μας εγκατέλειψαν», καταγγέλλουν”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katsifa-mas-egkateleipsan#ixzz5VuHZiAQP

Exit mobile version