Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξέσπασε η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο μνημόσυνο: «Το παλικάρι μου το έφαγαν οι αλήτες οι Αλβανοί» – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον πόνο και την οργή της η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Βασιλική βγαίνοντας από την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στους Βουλιαράτες όπου έγινε μνημόσυνο για το παιδί της το οποίο παραμένει άταφο από τις 28 Οκτωβρίου όταν έπεσε νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών.

Μετά το μνημόσυνο η κα Βασιλική Κατσίφα ξέσπασε λέγοντας: «Ο Κωνσταντίνος μου θα μείνει ήρωας! Και θα γίνω μια μάνα σκληρή. θα κάνω την καρδιά μου πέτρα παιδιά μου. Για τον λεβέντη μου για το παλικάρι μου που μου το έφαγαν. Μου το έφαγαν οι αλήτες οι Αλβανοί. Οι αλήτες! Θέλω να προστατεύσετε τα δικαιώματά μας. Όλο τον χειμώνα μας ανοίγουν τα σπίτια. Θα τα πω Γιάννη μου», είπε μιλώντας στον σύζυγό της που προσπαθούσε να την ηρεμήσει. «Να δικαιωθεί το παιδί μου. Ο λεβέντης μου! Αγαπούσε το χωριό του! Αγαπούσε την Βόρεια Ήπειρο» είπε η κα Κατσίφα.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, στους Βουλιαράτες, όπου ψάλθηκε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Οι αλβανικές αρχές εξακολουθούν να βασανίζουν την οικογένεια καθώς επί μια εβδομάδα έχουν αρνηθεί τα αιτήματα τους να παραδώσουν την σωρό του παιδιού τους.

Βίντεο 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jespase-h-mhtera-tou-kwnstantinou-katsifa-ton-efagan-oi-alhtes-oi-albanoi-b#ixzz5VuKRPWcz

Exit mobile version