Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σφοδρό «κατηγορώ» κατά Σημίτη: «Επί των ημερών σου άνθησαν η διαπλοκή και η διαφθορά»

Μία επιστολή του Γεράσιμου Αρσένη προς τον Σημίτη από το 2003 είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας και παρά το γεγονός ότι ο συντάκτης της έχει φύγει από την ζωή παραμένει τραγικά επίκαιρη.

Στην επιστολή του ο Αρσένης κατηγορεί τον Σημίτη ότι «επί των ημερών σου άνθησαν η διαπλοκή και η διαφθορά», ότι «οι μεθοδεύσεις σου στο Χρηματιστήριο οδήγησαν στην πιο βίαιη αναδιανομή πλούτου που γνώρισε ο τόπος» και ότι «έφτιαξες κλειστό κύκλωμα με άτομα που τους ενδιέφεραν μόνο τα προνόμια και τα εισοδήματα».

Με γνώμονα ότι το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου ξέσπασε επί υπουργείας του Γιάννου Παπαντωνίου και του αδιάψευστου γεγονότος ότι ένα μεγάλο μέρος των τότε υπουργών του Σημίτη απασχολούν σήμερα την δικαιοσύνη, εμείς απλώς ρωτάμε αν θα έπρεπε να υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον Εισαγγελέα για αυτές τις καταγγελίες, που παραμένουν επίκαιρες.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά επειδή τα ορφανά του Σημίτη, είτε παραμένουν στο ΠαΣοΚ, είτε είναι στον Σύριζα, είτε στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεχίζουν να αφεντεύουν σε αυτόν τον τόπο.

Βεβαίως, αξίζει να σημειωθεί, για να αντιλαμβανόμαστε όλοι το πως δουλεύουν εκεί στο ΠαΣοΚ, ότι η συγκεκριμένη επιστολή έγινε δημόσια τώρα, 15 χρόνια μετά την συγγραφή της και 2 χρόνια μετά τον θάνατο του συντάκτη της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sfodro-kathgorw-kata-shmith-epi-twn-hmerwn-sou-anthhsan-h-diaplokh-kai-h-di#ixzz5Vv0TctYK

Exit mobile version