Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η άλωση της Ελλάδας από τον Soros: Ένα βραχύ χρονικό

Η άλωση της Ελλάδας από τον Soros: Ένα βραχύ χρονικό

Με την εμπλοκή του Soros στην πολιτική σκηνή της χώρας να είναι της… μοδός και όλοι να αναρωτιούνται «ποιος τα παίρνει από τον Soros», η εφημερίδα «Παραπολιτικά» αναθέρμανε και πάλι το ζήτημα, παραθέτοντας κάποιες παλιές πληροφορίες που τότε δεν είχαν σχολιαστεί αρκούντως από τον εγχώριο τύπο.

Πρόκειται για πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει από τον ιστότοπο DCleaks και αφορούσαν την αλληλογραφία των στελεχών του Open Society Foundation, τις οποίες εκείνη την εποχή την είχαν αξιοποιήσει μονάχα η εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» και η εφημερίδα «Εμπρός».

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα στο δισέλιδό της αναφέρεται στον σύμβουλο του Τσίπρα, πριν από τον Καρανίκα, ο οποίος ήταν στο μισθολόγιο του Soros προκειμένου να μεταφέρει την θέση του διεθνούς πλουτοκράτη για την Ουκρανία στα ελληνικά ΜΜΕ. Επίσης αναφέρεται στην έκθεση του Open Society Foundation για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπου οι συριζαίοι ευρωβουλευτές εμφανίζονταν ως «αξιόπιστοι σύμμαχοι» του Soros.

Η εφημερίδα, τέλος, αναφέρεται εκτενώς στην εμπλοκή του Soros στα Ιδρύματα που προώθησαν την ιδέα της διακυβερνήσεως της «πρώτης φοράς αριστερά» στις ΗΠΑ, όπως το Institute for New Economic Thinking, το ίδρυμα Levy και άλλα σιωνιστικά φόρα, τα οποία επισκέφτηκε ο Τσίπρας και οι σημερινοί υπουργοί του, πριν γίνουν κυβέρνηση.

Όλα αυτά, βεβαίως, και ακόμα περισσότερα είναι γνωστά, όμως αποτελούν την μισή αλήθεια. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν αρκεί να «φύγει ο Σύριζα» για να σωθεί η Ελλάδα από τους υπαλλήλους του Σόρος.

Στην Ελλάδα το ίδρυμα Σόρος αποκαλείται “Solidarity Now” και πρόεδρός του είναι η Αντιγόνη Λυμπεράκη, εξαδέλφη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη. Επίσης, ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που έχει συναντήσει απευθείας το «μεγάλο αφεντικό» είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τον είχε συναντήσει στην Αθήνα στις 24 Απριλίου του 2014. Τέλος, στους συμβούλους του Μητσοτάκη περιλαμβάνεται ο αδερφός του κουμπάρου του Σόρος, έτσι για να δένει η… οικογένεια.

Ο μόνος τρόπος για να απαλλαγεί η Ελλάδα από την επιρροή του συγκεκριμένου πλουτοκράτη της παγκοσμιοποίησης και τις σχιζοφρενικές πολιτικές των «ανοιχτών συνόρων», της «νομιμοποίησης των ναρκωτικών», των «σεξουαλικών δικαιωμάτων», την προδοσία της Μακεδονίας και άλλων τινών είναι η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων. Γι’ αυτό και ο συγκεκριμένος πλουτοκράτης ξοδεύει εκατομμύρια  για δράσεις κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-alwsh-ths-elladas-apo-ton-soros-ena-brachu-chroniko#ixzz5VvBQD3O6

Exit mobile version