Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2018

Μια εβδομάδα άταφος ο Κωνσταντίνος Κατσίφας και το ανθελληνικό κράτος άφαντο. Ένας Έλληνας πολίτης εκτελέστηκε από τους αλβανούς και κανείς από τους κυβερνώντες δεν δίνει δεκάρα. Βράζουν τα Βαλκάνια και οι πολιτικάντηδες μιλούν για “συνεργασία”, “αλληλοσεβασμό” και “ειρήνη”. Περιμένουν να φτιάξουν στρατό η Αλβανία και τα Σκόπια για να μας έρθουν μέχρι την Θεσσαλονίκη. Πριν 100 χρόνια είχαμε τους βαλκανικούς πολέμους, κάποιοι το ξεχνούν και σύντομα δυστυχώς θα το ξαναζήσουμε. Μόνος εγγυητής του αξιόμαχου της Ελλάδας η Χρυσή Αυγή.

Ευάγγελος Π.

Οι Βορειοηπειρώτες καταγγέλλουν: Οι αλβανοί κυνηγούσαν να σκοτώσουν τον Κατσίφα και η υπουργός του Σύριζα έφυγε!

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να σας γράψω για να εκφράσω τα αυτονόητα. Ομοφυλόφιλος, οροθετικός με μαχαίρι στο χέρι μέσα σε κοσμηματοπωλείο, ήρωας. Πορείες, άρθρα επί άρθρων, επιστολή του Πρωθυπουργού στους γονείς του, εισαγγελικές έρευνες. Έλληνας πατριώτης, που σήκωσε την Ελληνική σημαία στην Βόρεια Ήπειρο εκτελείται από τους Αλβανούς και σιωπή. “Μην ασχολούμαστε με αυτό το θέμα γιατί εκπέμπει εθνικισμό και ακραίες θέσεις” λέει ο κοστουμάρισμένος κόρακας δημοσιογράφος. Προφανώς εγγονός κάποιου που πρόδωσε την Ελλάδα, έσφαζε άμαχους με τα κονσερβοκούτια και μετά διέφυγε στο Σιδηρούν Παραπέτασμα.

Ας το βάλουν καλά μέσα στο μυαλό τους, η Ελλάδα υπάρχει επειδή κάποιοι σαν τον Κατσίφα σήκωσαν την Σημαία ψηλά με όποιο κόστος και όχι επειδή μερικοί “όμο” έπιναν την πρέζα τους και γλένταγαν. Τιμή και δόξα στους Ήρωές μας! Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω η Χρυσή Αυγή που υπερασπίζεται τα Ιερά και Όσιά μας!

Στυλιανή, Αθήνα

Ανησυχούν και στο “Έθνος”: “Αυξάνεται η πιθανότητα ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για την Αθήνα να περάσει στον Β΄ γύρο”

Βγάζουν σπυράκια οι «αριστεροί» ψευτοδημοκράτες μόλις ακούν για Πατρίδα και Οικογένεια. Το ίδιο και οι «δεξιοί» υποκριτές που κρύβονται πίσω από τον ανέξοδο “πατριωτισμό” και καπηλεύονται το συναίσθημα του λαού. Η Ελλάδα όμως υπάρχει, σε πείσμα των καιρών και αντιστέκεται. Δίνει την μάχη της να επιβιώσει, εμπνέει ακόμα τους νέους που έχουν μείνει ζωντανοί μακριά από την πλύση εγκεφάλου των ηλεκτρονικών μέσων μαζικής εξαπάτησης. Υπάρχει η Ελλάδα που έχει Αρχές, έχει Πίστη και Όνειρα. υπάρχει η Ελλάδα της Χρυσής Αυγής και είμαστε πρόθυμοι να θυσιάσουμε τα πάντα για να προσφέρουμε αυτή την Ελλάδα στα παιδιά και στα εγγόνια μας.

Γ.Θ.

Η επιλογή της Σημαίας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-4-noembriou-2018#ixzz5Vy7XP9k3

Exit mobile version