Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προειδοποιούν τα “Νέα”: Μην αγνοείτε τον αντισυστημικό υποψήφιο δήμαρχο της Χρυσής Αυγής!

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα των καθεστωτικών ΜΜΕ, τα οποία κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την πολύ σοβαρή πιθανότητα η δημοτική παράταξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ελληνική Αυγή για την Αθήνα, να περάσει στον δεύτερο γύρο, με ό,τι βεβαίως συνεπάγεται αυτό για τα «σεισμικά» δεδομένα που θα δημιουργηθούν για όλο το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο του «Συνταγματικού τόξου».

Αυτή την φορά ήταν η σειρά του Μιχάλη Μητσού στα «Νέα», ο οποίος σε κείμενό του με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Συστημικούς; -Ναι, ευχαριστώ», αφού σημειώνει την αναγκαιότητα του συστημικού υποψήφιου για τον Δήμο της Αθήνας στο πρόσωπο του Κώστα Μπακογιάννη, καταλήγει το άρθρο του ως εξής:

«Ακόμη κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέξει πάντως τον δρόμο της μετριοπάθειας, «αντισυστημικός» υποψήφιος θα υπάρχει για τον δήμο της Αθήνας. Στις εκλογές του 2014, μάλιστα, ψηφίστηκε σχεδόν από 36.000 κατοίκους, που προφανώς δεν είναι όλοι ακροδεξιοί, λαμβάνοντας 16%. Πρόκειται για μια πλευρά των εκλογών που οι άλλοι υποψήφιοι δεν έχουν το δικαίωμα ούτε την πολυτέλεια να αγνοήσουν».

Με άλλα λόγια, ο αρθρογράφος των «Νέων» καλεί ουσιαστικά σε μια συσπείρωση εναντίον της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, της οποίας ο υποψήφιος χαρακτηρίζεται ως «αντισυστημικός», καθώς η δυναμική της είναι τέτοια, ώστε όχι μόνο να ξεπεράσει το ποσοστό του 16% του 2014, αλλά και να είναι σε θέση να μπει στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Ας είναι σίγουρος, τόσο ο Μητσός όσο και οι υπόλοιποι «ανησυχούντες» του «Συνταγματικού τόξου» ότι το αποτέλεσμα των επόμενων δημοτικών εκλογών (και) στην Αθήνα δεν το αγνοήσουν σε καμία περίπτωση, καθώς το ποιοτικό και ποσοτικό περιεχόμενό του θα στοιχειώνει τον ύπνο τους για πολύ καιρό…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proeidopoioun-ta-nea-mhn-agnoeite-ton-antisusthmiko-upopshfio-dhmarcho-ths#ixzz5W0aGs0XX

Exit mobile version