Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Άνοιξαν τον Φάκελλο της Κύπρου μετά από 44 χρόνια και βρέθηκε ελλιπής και “ποντικοφαγωμένος”! Μετά θέλουν να πιστέψουμε ότι έφταιγαν οι Συνταγματάρχες και όχι οι Καραμανλήδες με τους Μούσχους και τα λοιπά δημοκρατικά σκουπίδια, που συνεργάστηκαν με τους τούρκους προκειμένου να έλθουν στην εξουσία και να υλοποιήσουν τους σχεδιασμούς των Άγγλων και των Αμερικάνων. “Εθνάρχες” της κακιάς ώρας στην κυριολεξία και ακόμα δεκάδες εκατοντάδες Στρατιώτες παραμένουν αγνοούμενοι. 44 χρόνια μετά την εισβολή των τούρκων στην Κύπρο και οι πολιτικάντηδες προσπαθούν να μας πείσουν ότι για όλα έφταιγε η Χούντα. Μεγαλύτερη χούντα από αυτούς τους προδότες δεν υπάρχει. Ελλάς-Κύπρος-Ένωσις!

Μιχάλης Ι.

Πρώτη φορά στα χρονικά: Συριζαίοι εναντίον καταλήψεων επειδή είναι για την Μακεδονία μας!

Οι τουρκαλβανοί ακόμα και σήμερα αρνούνται να δώσουν την σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην οικογένειά του προς ταφή. Αρνήθηκαν επίσης την ενδελεχή εξέταση της από Έλληνα ιατροδικαστή. Οι τουρκαλβανοί που τους ευεργέτησαν οι Έλληνες και έκαναν περιουσίες, αρνούνται να ταφεί το παλικάρι φοβούμενοι τις αντιδράσεις από τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου. Κανένας σεβασμός στους νεκρούς από τους απολίτιστους κατσαπλιάδες. Να σημειωθεί ότι όλα αυτά συμβαίνουν με το επίσημο κράτος να είναι ανύπαρκτο και να επιτρέπει αυτή την βάναυση συμπεριφορά. Η Βόρεια Ήπειρος είναι Ελληνική και αυτόνομη και δεν αναγνωρίζουμε καμία αλβανική αρχή εντός των ιερών χωμάτων μας.

Κώστας Λ.

Προειδοποιούν τα “Νέα”: Μην αγνοείτε τον αντισυστημικό υποψήφιο δήμαρχο της Χρυσής Αυγής!

Οι ήρωες σαν τον Κατσίφα έχουν ποτίσει το δέντρο της Ελευθερίας με το αίμα τους. Καλό είναι οι άκαπνοι ακαμάτηδες πολιτικοί να το κατανοήσουν και να το σεβαστούν. Οι Έλληνες δεν είναι λαθρομετανάστες που λιποτάκτησαν από τις χώρες τους για να κυνηγήσουν την τύχη τους. Οι Έλληνες περιφρόνησαν τον θάνατο μέσα στο πέρασμα του χρόνου εδώ και 2500 χρόνια προκειμένου να ζουν ελεύθεροι και να ορίζουν την τύχη τους. Δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση ο ελληνικός πληθυσμός της Βορείου Ηπείρου ο οποίος καταπιέζεται από τους αλβανούς. Αυτό φοβούνται οι τουρκαλβανοί και καλά κάνουν.

Γ. Π.

Έξι στους 10 Έλληνες μόλις που τα βγάζουν πέρα στην Ελλάδα των μνημονίων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-6-noembriou-2018#ixzz5W4Lgbua0

Exit mobile version