Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σκοπιανή υπουργός στην γραμμή Σύριζα: Ζητά να κοπεί το «Μακεδονία Ξακουστή» από τις παρελάσεις! BINTEO

Σκοπιανή υπουργός στην γραμμή Σύριζα: Ζητά να κοπεί το «Μακεδονία Ξακουστή» από τις παρελάσεις! BINTEO

Δηλώσεις της σκοπιανής ομολόγου του Καμμένου είχαμε σε συνέχεια της ιστορίας με την αποβολή μαθητών στο Γέρακα επειδή είπανε το «Μακεδονία Ξακουστή» στην παρέλαση και την πρωτοφανή στάση των συριζαίων που για πρώτη φορά ταχτήκανε (και με απειλές) κατά καταλήψεως σχολείου, επειδή αυτή γίνεται για εθνικούς λόγους.

Η σκοπιανή ΥΠΑΜ, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, τάχτηκε στο πλευρό του Σύριζα, προτρέποντας στην κατάργηση του ελληνικού εμβατηρίου σημειώνοντας πως αυτά… «δεν κινούνταν στο πνεύμα της φιλίας των δύο χωρών».

Δεν παρέλειψε, βεβαίως, να ταχθεί και εναντίον των συλλαλητηρίων σημειώνοντας πως «το έχουμε δει στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων που διοργανώνονται από την αντιπολίτευση ή άλλες πολιτικές ομάδες, οι οποίες έδειξαν ότι μπορεί ακόμη και να είναι επιρρεπείς στη βία».

Είναι σαφές πως συριζαίοι και σκοπιανοί τάσσονται σε κοινή γραμμή υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ οι δεύτεροι έχουν ήδη αρχίσει τις επιχειρήσεις καταστολής της εθνικής μνήμης των Ελλήνων, την ίδια ώρα που οι σύλλογοί τους ανά τον κόσμο συνεχίζουν να διαφημίζουν τον βουλγαρικό επεκτατισμό εις βάρος της Πατρίδος μας.

Βρίσκουν και τα κάνουν, βεβαίως, βρίσκοντας στο τιμόνι της χώρας υποτακτικούς και φοβισμένα ανθρωπάκια. Με μία κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα ήταν απολύτως ήσυχοι και δεν θα σκέφτονταν τέτοιες προκλήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/skopianh-upourgos-sthn-grammh-suriza-zhta-na-kopei-to-makedonia-jakousth-ap#ixzz5W4MuhtXI

Exit mobile version