Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο βουλευτής του Σύριζα Ζεϊμπέκ αγνόησε την 28η Οκτωβρίου και πήγε σε εκδήλωση του τουρκικού προξενείου

Συνεχίζει να προκαλεί με την ανθελληνική συμπεριφορά του ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Το νέο «κατόρθωμα» του ευρισκόμενου σε αγαστή συνεργασία με το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής βουλευτή περιγράφει καθημερινή εφημερίδα, στην οποία διαβάζουμε το εξής:

«Αλέξη Τσίπρα, να τον χαίρεσαι τον βουλευτή σου στην Ξάνθη, τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Στις εορταστικές εκδηλώσεις που έγιναν στην πόλη του για την 28η Οκτωβρίου ήταν άφαντος, αν και είναι γνωστόν στους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ ότι στα βουνά της Αλβανίας έπεσαν και μουσουλμάνοι πατριώτες φαντάροι. Πομάκοι κυρίως. Την επομένη όμως ο άφαντος Ζεϊμπέκ παρέστη, όπως μου λένε, στη δεξίωση που έκανε το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής για την επέτειο ίδρυσης της Τουρκικής Δημοκρατίας. Ούτε τα προσχήματα δεν τηρεί πλέον ο συγκεκριμένος, ο οποίος προκαλεί το κοινό αίσθημα στη Θράκη».

Ενθυμούμαστε πολύ καλά, ότι ο τουρκόψυχος αυτός βουλευτής όταν κλήθηκε πριν λίγα χρόνια να δώσει εξηγήσεις στην Βουλή για την, τουλάχιστον περίεργη, στάση του, «στριμωγμένος» από τις ερωτήσεις που του έκαναν Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το μόνο που μπόρεσε να ψελλίσει τότε ήταν για τον παππού του «που πολέμησε στα βουνά της Αλβανίας» (ούτε καν Βόρεια Ήπειρος). Τώρα, προφανώς ξέχασε και τον… παππού του, αφού δεν νοιάστηκε καθόλου να τον τιμήσει για την συμμετοχή του στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940, αλλά έσπευσε να υποβάλει τα… σέβη του στο τουρκικό προξενείο.

Όντως, να τον χαίρεται τον θλιβερό τύπο όχι μόνο ο Τσίπρας και ο Βούτσης (που είχε κάνει την απίστευτη, για τον θεσμικό του ρόλο, δήλωση ότι δεν είναι υποχρέωση κανενός βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου να δηλώνει ότι η Ελλάδα είναι η Πατρίδα του!), αλλά και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του στο «Συνταγματικό τόξο» που συνδιαλέγονται μαζί του χωρίς να έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-bouleuths-tou-suriza-zeimpek-agnohse-thn-28h-oktwbriou-kai-phge-se-ekdhlw#ixzz5W4NVpZAQ

Exit mobile version