Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χαλάει το παραμύθι του Τσίπρα για αποφυγή περικοπής των συντάξεων ο Μοσκοβισί

Χαλάει το παραμύθι του Τσίπρα για αποφυγή περικοπής των συντάξεων ο Μοσκοβισί

Η αφύπνιση Ιταλίας έναντι της γερμανικής κλεπτοκρατίας θα πρέπει να συμβεί και στην Ελλάδα με μια Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής, σε αντίθετη περίπτωση η δήμευση της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας των Ελλήνων θα αυξάνεται ως την πλήρη φτωχοποίηση τους από το δημοκρατικό-κλεπτοκρατικό τόξο των κομμάτων της μεταπολίτευσης και τους διεθνείς τοκογλύφους

Κάρφωσε τον Τσίπρα ο Μοσκοβισί στο Εurogroup της 5ης Νοεμβρίου για την μη εφαρμογή της μείωσης των συντάξεων αφού δήλωσε ότι η ευρωπαϊκή επιτροπή θα εξετάσει κατά πόσο η Ελλάδα έχει το δημοσιονομικό περιθώριο για να εφαρμόσει τα όσα προβλέπονται στο προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2019. Προφανώς ο Μοσκοβισί αναφέρεται στους δύο προϋπολογισμούς που κατέθεσαν τα οικονομικά τζιμάνια του ΣΥΡΙΖΑ για να προσπαθήσουν να ξεγελάσουν τους έλληνες συνταξιούχους.

Με απλά λόγια το κόψιμο των συντάξεων από το κομμουνιστικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει να υφίσταται παρά τα παραμύθια που προσπαθεί να πλασάρει ο Τσίπρας ενώπιον της προεκλογικής περιόδου. Σε κάθε περίπτωση το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στο έκτακτο Εurogroup της 19ης Νοεμβρίου το οποίο θα έχει ως βασικό αντικείμενο την μετεξέλιξη της ευρωζώνης, δηλαδή την εξασφάλιση της οικονομικής κυριαρχίας της Γερμανίας εις βάρος όλων των άλλων λαών.

Παράλληλα ένα άλλο σημαντικό θέμα που απασχόλησε αυτό το eurogroup ήταν τα αυξημένα δημοσιονομικά μέτρα της Ιταλικής Κυβέρνησης που θα ευεργετήσουν την οικονομία της γείτονας χώρας. Προφανώς η Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή η Γερμανία, δεν επιθυμεί την νομισματική ενίσχυση των άλλων λαών και την ανάπτυξή τους αλλά επιθυμεί την άλωση της εμπράγματης περιουσίας τους, όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα.

Όμως στις τελευταίες εκλογές ο ιταλικός λαός συνειδητοποίησε ότι η επιλογή μιας Εθνικής Κυβέρνησης που θα υπεράσπιζε τα κοινωνικά δικαιώματα του απέναντι στην γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν μονόδρομος για την μελλοντική επιβίωση του.

Η Ιταλία επέλεξε την απόρριψη της γερμανοκρατούμενης ευρωπαϊκής ένωσης δίνοντας στις εκλογές του 2018 κυβερνητική δύναμη σε εθνικιστικά κινήματα. Οι ιταλοί ψηφοφόροι απέρριψαν την πειθήνια στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δημοσιονομική πολιτική του Ρέντσι που στραγγάλιζε την ιταλική οικονομία και απέθεσαν την εμπιστοσύνη τους σε εθνικιστικές δυνάμεις.

Στην Ελλάδα η μοναδική αντίστοιχη εθνικιστική συντηρητική πολιτική δύναμη είναι η Χρυσή Αυγή. Όλα τα άλλα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού-κλεπτοκρατικού τόξου είναι ακριβοπληρωμένα πειθήνια φερέφωνα της γερμανικής πολιτικής.

Συμπερασματικά οι έλληνες ψηφοφόροι καλούνται στις επόμενες εκλογές να απορρίψουν τα κλεπτοκρατικά κόμματα της μεταπολίτευσης και να δώσουν την εμπιστοσύνη τους σε μια Εθνική Κυβέρνηση, μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.

Θ. Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chalaei-to-paramuthi-tou-tsipra-gia-apofugh-perikophs-twn-suntajewn-o-mosko#ixzz5W4NpW2Q9

Exit mobile version