Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο εθνομηδενιστής Λιάκος βεβηλώνει το αίμα του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα

Ακόμη δεν έχει στεγνώσει το αίμα του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος δολοφονήθηκε από τις δυνάμεις καταστολής ενός κράτους που καλλιεργεί τον ανθελληνισμό σε μόνιμη βάση, και ο σάπιος πολιτικός, δημοσιογραφικός και «πνευματικός» κόσμος της Ελλάδας φροντίζει να συνεχίζει να μολύνει την Μνήμη του.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό του γνωστού εθνομηδενιστή Αντώνη Λιάκου, ο οποίος παίρνοντας την σκυτάλη της προσπάθειας ατίμωσης του δολοφονημένου Εθνομάρτυρα από την συμβία του Μυρσίνη Ζορμπά (η οποία αν και υπουργός Πολιτισμού(!) της Ελλάδος φρόντισε επί της ουσίας να δικαιολογήσει την στάση των αλβανών δολοφόνων του Κωνσταντίνου Κατσίφα), έγραψε ένα κατάπτυστο κείμενο στην φυλλάδα των συκοφαντών, όπου μεταξύ άλλων διαβάζουμε και τα εξής:

«Ποιες ήταν οι προθέσεις του; Τα περί υπεράσπισης της σημαίας αποδείχτηκαν ανακριβή γιατί όλο το χωριό ήταν σημαιοστολισμένο. Τι γύρευε εκείνη την ημέρα, σε αυτό το σημείο, υπό τις συγκεκριμένες περιστάσεις; Ομηρία προσώπων, επίθεση εναντίον Αλβανών επισήμων, εναντίον της αστυνομίας που περιφρουρούσε την εκδήλωση, επίδειξη ηρωισμού; Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να καταλάβει κανείς την αιματοχυσία που θα ακολουθούσε. Ήταν ατομική πρωτοβουλία εξημμένου νέου, αλλά ποιοι προμήθευσαν τον βαρύ οπλισμό; Με ποιους μίλησε  εκείνο το πρωί ή τις προηγούμενες μέρες; Γνώριζαν τις προθέσεις του, προσπάθησαν να τον αποτρέψουν ή μήπως τον ενθάρρυναν; Είχε συνεργούς που ενδεχομένως, όταν αποκαλύφθηκε, κρύφτηκαν στο πλήθος και δεν εκδηλώθηκαν; Δεν ήταν λίγοι ακροδεξιοί που είχαν συρρεύσει εκεί».

Πολλή συνομωσιολογία και φαιδρότητα, δίκην ερωτημάτων από τον διακεκριμένο εθνομηδενιστή Λιάκο, αλλά αυτό δεν κάνει το κείμενό του λιγότερο κατάπτυστο. Ένα ερωτηματολόγιο, εντελώς άθλιο, το οποίο επί της ουσίας δικαιώνει την δολοφονία του Κατσίφα, αφού έτσι προφανώς απετράπη η «αιματοχυσία που θα ακολουθούσε»… Μόνο συγχαρητήρια δεν έδωσε ο Λιάκος στους αλβανούς που δολοφόνησαν έναν Έλληνα, ο οποίος βρισκόταν ήδη στα χέρια τους.

Τι άλλο, όμως, μπορεί να περιμένει κανείς από εθνομηδενιστές, οι οποίοι είναι δεμένοι με την παραποίηση της Ιστορίας όπως το νύχι με το κρέας; Οι αλβανοί προσβάλλουν την Μνήμη του Νεαρού Ήρωα, με το να μην επιτρέπουν τόσες ημέρες μετά την δολοφονία του την ταφή του στο χωριό στο οποίο γεννήθηκε, και ο Λιάκος φροντίζει να συνεπικουρεί σ’ αυτή την προσβολή με τα εντελώς γελοία και φτηνά ερωτήματα και συμπεράσματά του.

Τελικά, ο λεγόμενος «πνευματικός κόσμος» της Χώρας δείχνει, εάν κρίνουμε ότι αντιπροσωπεύεται από… προσωπικότητες τύπου Λιάκου, ότι δεν είναι τίποτα άλλο από έναν εσμό «κουλτουριάρηδων» της κακιάς ώρας και ανιστόρητων, οι οποίοι περιφέρουν παντού τον εθνομηδενισμό τους ως «παράσημο», αυτοαποθεώμενοι μέσα από την ανταλλαγή φιλοφρονήσεων και αποθεωτικών σχολίων από την «οικογενειακή» ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει οι δικοί τους άνθρωποι στα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Όση «γνώση» κι όσα «πτυχία», όμως κι αν έχετε Λιάκο εσύ και η θλιβερή παρεούλα των άλλων εθνομηδενιστών, δεν ισοδυναμεί έστω και στο ελάχιστο με ένα γραμμάριο του Θάρρους, της Τόλμης, της Ανδρείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα που κοίταξε κατάματα τον Θάνατο και πέθανε σαν Γνήσιος Έλληνας και Ήρωας!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-ethnomhdenisths-liakos-bebhlwnei-to-aima-tou-ethnomartura-kwnstantinou-ka#ixzz5W4kM4EVV

Exit mobile version