Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Απόρρητο έγγραφο της CIA – Οι αμερικανοί ανησυχούσαν για… απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου!

Με το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου πολλοί Έλληνες πίστεψαν ότι ήλθε και η ώρα της απελευθερώσεως της Βορείου Ηπείρου. Όμως οι “σύμμαχοι” για μια ακόμη φορά μας πρόδωσαν και μια πανάρχαια Ελληνική πατρίδα έμεινε υπόδουλη και μάλιστα σε μία κομμουνιστική τυραννία αυτήν του Εμβέρ Χότζα!

Μετά την πτώση των κομμουνιστικών καθεστώτων κάποιοι πάλι πίστεψαν ότι ήλθε η ώρα της εθνικής ελευθερίας για τον Βορειοηπειρωτικό ελληνισμό. Δεν υπήρχε όμως η θέληση ούτε από το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδας, ούτε βεβαίως από την μεγάλη δύναμη, τις ΗΠΑ, να γίνει η Βόρειος Ήπειρος Ελληνική.

Αντίθετα, η Ουάσιγκτον ενημέρωνε την Αλβανία να πάρει μέτρα κατά του Ελληνισμού… γιατί κινδυνεύει η εδαφική της ακεραιότητα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-aporrhto-eggrafo-t#ixzz5W63Eos00

Exit mobile version