Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Πόντιος Πιλάτος” η Ευρωπαϊκή Ένωση για την τουρκική επιθετικότητα έναντι της Ελλάδος

“Πόντιος Πιλάτος” η Ευρωπαϊκή Ένωση για την τουρκική επιθετικότητα έναντι της Ελλάδος

Τις τελευταίες ημέρες η Τουρκία έχει κορυφώσει και πάλι τις προκλήσεις της γύρω από το θέμα της εξόρυξης των υδρογονανθράκων της Ανατολικής Μεσογείου και αξιωματούχοι της έχουν πολλάκις επικαλεστεί τις ένοπλες δυνάμεις τους στην προσπάθεια να εκφοβίσουν την Ελλάδα και την Κύπρο.

Επί αυτής της τουρκικής επιθετικότητας έναντι μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως είναι η Ελλάδα και η Κύπρος, πηγές της Κομισιόν αρκέστηκαν να απαντήσουν ότι «η ιστορία έχει δείξει ότι ο μόνος τρόπος να λύνονται τα θέματα με την Τουρκία είναι η στρατηγική της ψυχραιμίας».

Μάλιστα, οι ίδιες «πηγές» έσπευσαν να δώσουν και… παραδείγματα για την συμβουλή τους, μιλώντας για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών (πολλούς μήνες μετά κι αφότου ο Ερντογάν είχε πάρει ανταλλάγματα στην Θράκη) και την περίπτωση του λεγόμενου «προσφυγικού» (που η τουρκία έχει γεμίσει την Ελλάδα με τζιχαντιστές).

Ούτε λέξη από τους «ευρωπαίους εταίρους» για λήψη μέτρων ενάντια στην τουρκία, ούτε καν για επιβολή οικονομικών κυρώσεων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pontios-pilatos-h-eurwpaikh-enwsh-gia-thn-tourkikh-epithetikothta-enanti-th#ixzz5W65NrYRQ

Exit mobile version