Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυναμική παρουσία του ΕΛΑΜ σε εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα

Δυναμική παρουσία του ΕΛΑΜ σε εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα

Έντονη ήταν η παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Μέτωπο Αλληλεγγύης Αγώνα Βορειοηπειρωτών στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου μπροστά από τα γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού εις μνήμη του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα που πότισε με το αίμα του την πολύπαθη Γη της Βορείου Ηπείρου, υπερασπιζόμενος την Γαλανόλευκη, το Σύμβολο του Έθνους μας.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε πορεία στους κεντρικότερους δρόμους της Λεμεσού, με συνθήματα υπέρ του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, αλλά και κατά της οποιασδήποτε λύσης ομοσπονδίας στο Κυπριακό.

Με το πέρας της πορείας, ο Πρόεδρος του Μετώπου Νεολαίας Σωτήρης Ιωάννου έκανε προσκλητήριο νεκρών, μνημονεύοντας τους σύγχρονους ηρωομάρτυρες του έθνους, που θυσιάστηκαν για τις ιδέες και τα ιδανικά τους. Η λέξη “ΑΘΑΝΑΤΟΙ” ήχησε στην καρδιά της Λεμεσού, προς τιμή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, του Τάσου Ισαάκ, του Σολωμού Σολωμού, του Γεωργίου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη.

elamcy.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dunamikh-parousia-tou-elam-se-ekdhlwsh-gia-ton-kwnstantino-katsifa#ixzz5W79WH45u

Exit mobile version