Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πυξίδα Ιδεών: Σφοδρή ρήξη με το νοσηρό πνεύμα της πλουτοκρατίας

Πυξίδα Ιδεών: Σφοδρή ρήξη με το νοσηρό πνεύμα της πλουτοκρατίας

Άρθρο στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Το νόημα και η ουσία του Λαϊκού μας Εθνικισμού και της Εθνικής Επανάστασης που επαγγέλεται, σε γενικές γραμμές δεν έχουν γίνει κατανοητά. Επανειλημμένα παραβλέπεται και διαστρεβλώνεται το ότι οι ιδέες μας δεν αφορούν μια πολιτικάντικη ζύμωση που αποσκοπεί σε μια συνηθισμένη κυβερνητική αλλαγή.

Όπως ξεκαθάρισε περίτρανα ο Αρχηγός μας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι «κόμμα αγωνιστών» που αποσκοπεί στην Εθνική Αναγέννηση και την Κοινωνική Δικαιοσύνη και σημαίνει την αυγή μιας ρωμαλέας κοσμοθεωρίας. Ο μεταπολιτευτικός κόσμος έχει συνηθίσει να βλέπει ψευτο – «αλλαγές», κοινωνικές τάχα «ανανεώσεις» με τις οποίες απλώς η εξουσία αλλάζει χέρια από την μια πολιτική παράταξη στην άλλη.

Όμως, παρ’ όλη την ενίοτε διαφαινόμενη παραταξιακή ένταση, αυτή αφορά σε αντιθέσεις συμφερόντων, δεν υπάρχει καμιά θεμελιώδης αλλαγή. Γιατί όλες αυτές οι πολιτικές διαφοροποιήσεις αφορούν σε από κοινού στο ιδεολογικοπολιτικό πεδίο της πλουτοκρατικής δήθεν δημοκρατίας. Η επιτηδευμένη και υποκριτική αστοδημοκρατική αρχή που θέλει την κρατική εξουσία να στηρίζεται δήθεν στην «βούληση της πλειοψηφίας» δεν έχει έπαιξε κανέναν ρόλο στην Εθνικιστική Επανάσταση που επιζητεί την δραστική και άμεση Συμμετοχή του Λαού στην Λειτουργία της «Πολιτείας των Ελλήνων» και στο πολιτικό της δρώμενο.

Βέβαια, ο Λαϊκός Εθνικισμός επιδιώκει την εξουσία με εντελώς δημοκρατικό τρόπο με τη σύμφωνη θέληση της πλειοψηφίας του Λαού. Αλλά, αυτή η – πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού θα απορρίπτει ξεκάθαρα την ψευτοδημοκρατία της πλουτοκρατίας και τον αγοραίο τάχα κοινοβουλευτισμό, αποδεχόμενη ταυτόχρονα την Ηγεσία που απορρέει από την συστράτευση των λαϊκών μαζών υπό την αυθεντία της Εθνικιστικής Κοσμοθεωρίας.

Αυτή η θεμελιώδης, η καθολική αποκήρυξη των διαστρεβλωμένων και φτιασιδωμένων «δημοκρατικών» τάχα αρχών είναι και η βασική αιτία, που οι απληροφόρητοι ή εθελότυφλοι δεν κατανοούν τη σημασία όλων όσων σημασιοδοτεί η Εθνικιστική αντίληψη για την άμεση – συμμετοχική δημοκρατία της Λαϊκής Κοινότητας.

Η Εθνικιστική Επανάσταση σημαίνει σφοδρή ρήξη με τις νοσηρές και λανθάνουσες, ύπουλες αντιλήψεις της μεγάλης μασονικής Γαλλικής Επανάστασης του 1789. Η Γαλλική Επανάσταση εξήρε τον ατομισμό ως κάτι… θεόπνευστο, ιερό και άθικτο και, για να τον επιβάλει, διακήρυξε με διατάγματα πως όλοι έχουν ίσα δικαιώματα και πως όλες οι γνώμες είναι ισότιμες, ενώ αναγνώριζε μόνο μια ανώτερη αρχή, την οποία μάλιστα περιέβαλε με θεϊκές τιμές: Την «Θεά Λογική», δηλαδή τον απόλυτο – ωμό ορθολογισμό. Το αφηρημένο σύνθημα, η υποσχετική φανφάρα «ελευθερία – ισότης – αδελφότης» υψώθηκε θριαμβευτικά σαν κομήτης και κατόπιν σαν λαιμητόμος επάνω από τους πολιτισμένους λαούς, για να τους «εκδημοκρατίσει» βίαια και αναγκαστικά (!) κατακτώντας τον κόσμο.

Στην πλουτοκρατική αστική δημοκρατία, οι δόλιες και συγκαλυμμένες αντιλήψεις της Γαλλικής Επανάστασης βρήκαν την πολιτική τους έκφραση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pujida-idewn-sfodrh-rhjh-me-to-noshro-pneuma-ths-ploutokratias#ixzz5WBtEHdST

Exit mobile version