Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανηγυρίζουν οι ΑΝΕΛ για τον επικείμενο διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας

Πανηγυρίζουν οι ΑΝΕΛ για τον επικείμενο διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας

Οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» των ΑΝΕΛ συνεχίζουν να λειτουργούν σαν «πατερίτσα» στους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, με τους οποίου συγκυβερνούν.

Ενώ όλη η Ορθόδοξη Ελλάδα βράζει με την διαδικασία έναρξης τους χωρισμού Κράτους-Εκκλησίας, οι ΑΝΕΛ φέρονται ως… «ψεκασμένοι» που δεν μπορούν να αντιληφθούν τι πραγματικά συμβαίνει γύρω τους.

Με μια… ασύλληπτη ανακοίνωση, ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης ανέφερε σχετικά: «Πάμε μαζί. Πάμε ενωμένοι και ισχυροί. Πολιτεία και Εκκλησία. Ελλάδα και Ορθοδοξία. Ο Πάνος Καμμένος το εγγυήθηκε, το εξασφάλισε και τα “τσεκούρια” του διχασμού θάφτηκαν βαθιά».

Ή είναι οι ίδιοι ηλίθιοι ή μας περνάνε όλους τους Έλληνες για ηλίθιους εκεί στους ΑΝΕΛ με τέτοιου είδους ανακοινώσεις. Μετά την ουσιαστική απραξία τους σε μια σειρά ανθελληνικών νομοσχεδίων και βεβαίως μετά την σιωπηρή αποδοχή της προδοσίας με το «Βόρεια Μακεδονία», τώρα οι πατριδοκάπηλοι των ΑΝΕΛ «βάζουν πλάτη» και στον ουσιαστικό διαχωρισμό Κράτους- Εκκλησίας, αυτό δηλαδή που επί δεκαετίες ονειρεύονταν οι διεθνιστές μαρξιστές και οι φιλελεύθεροι κοσμοπολίτες.

Γι’ αυτό και στις επόμενες εκλογές οι πολιτικοί απατεώνες και ψευτοπατριώτες του μορφώματος Καμμένου θα εξαϋλωθούν από τον εκλογικό και πολιτικό χάρτη της Χώρας. Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αγωνίζεται εντός και εκτός Κοινοβουλίου, για να μην διαχωριστεί η Ορθοδοξία από το Ελληνικό Έθνος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panhgurizoun-oi-anel-gia-thn-sumfwnia-diachwrismou-kratous-ekklhsias#ixzz5WBuBuyVb

Exit mobile version