Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση προστάζει: Η Ελλάδα να κρατήσει και να ενσωματώσει όλους τους λαθρομετανάστες!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση προστάζει: Η Ελλάδα να κρατήσει και να ενσωματώσει όλους τους λαθρομετανάστες!

Παραπάνω από ξεκάθαρες είναι πλέον οι προθέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσον αφορά την λαθρομετανάστευση και τον ρόλο της Ελλάδος, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της Ντούνια Μιγιάτοβιτς, επιτρόπου του Συμβουλίου της Ευρώπης, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι η Ελλάδα οφείλει να μεταφέρει όλους τους λαθρομετανάστες στην ενδοχώρα και να τους ενσωματώσει πλήρως στην ελληνική κοινωνία.

Μάλιστα, τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη προσφέρει τεράστια ποσά στην Ελλάδα ειδικά για αυτόν τον λόγο, αν και είναι αναγκαίο να διευκρινιστεί ότι σπανίως έχουν δοθεί χρήματα από την Ε.Ε. για Έλληνες πολίτες σε ευαίσθητη οικονομική κατάσταση, οι οποίοι και είναι Ευρωπαίοι

Όπως δήλωσε η ίδια «Καταρχάς, οι αρχές (της Ελλάδος) πρέπει να αντιμετωπίσουν τις κακές συνθήκες υγιεινής, την κακή ψυχολογική κατάσταση και την αβεβαιότητα που απειλούν την υγεία και την ασφάλεια των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο στα νησιά. Θα πρέπει επίσης να επιταχύνουν τις μεταφορές προς την ηπειρωτική χώρα και να βελτιώσουν τις δυνατότητες υποδοχής των μεταναστών στα νησιά. Θα πρέπει επίσης να λαμβάνουν καλύτερα υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες των παιδιών. Πρέπει επειγόντως να σταματήσουν την κράτηση ασυνόδευτων παιδιών και να επικεντρωθούν στην πρόσβασή τους στην εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητές τους για ένταξη».

Είναι ξεκάθαρες οι βλέψεις της Ε.Ε. για αντικατάσταση των Ευρωπαίων με λαθρομετανάστες από Ασία και Αφρική, ώστε η Γηραιά Ήπειρος να απολέσει την ιστορία, την ταυτότητα, τον πολιτισμό της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eurwpaikh-enwsh-h-ellada-na-krathsei-kai-na-enswmatwsei-tous-lathrometanast#ixzz5WCMPWav9

Exit mobile version