Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσουνάμι λαθρομετανάστευσης: Έρχεται νέο κύμα «προσφυγικών» ροών από την Αφρική

Όταν ακόμα και ένας πατενταρισμένος εκπρόσωπος της «πολιτικής ορθότητας» και της «αλληλεγγύης» προς τους «πρόσφυγες» αναγκάζεται να παραδεχθεί ότι θα υπάρξει ένα νέο κύμα «προσφυγικών» ροών από την Αφρική τα επόμενα χρόνια, καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε δεν εμφορείται από εμμονές ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή.

Συγκεκριμένα, ο ευρωπαίος επίτροπος Χρήστος Στυλιανίδης δήλωσε ότι «Η νέα προσφυγική “βόμβα” έρχεται από την Αφρική», επικαλούμενος στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο πληθυσμός στη συγκεκριμένη ήπειρο θα διπλασιαστεί την επόμενη 25ετία. Ανέφερε ενδεικτικά την Νιγηρία, που σήμερα έχει πληθυσμό 180 εκατ. και το 2050 θα ξεπεράσει τα 400 εκατ., φτάνοντας αριθμητικά τα ευρωπαϊκά δεδομένα!

Την ίδια στιγμή, όμως, επιτέθηκε σε χώρες της Ευρώπης που αρνούνται να υποδεχθούν «πρόσφυγες» και χαρακτήρισε πρόσχημα τα όσα υποστηρίζουν οι κυβερνήσεις για αλλοίωση της Εθνικής τους Ταυτότητας. Έκανε ειδική αναφορά στην Ιταλία και απέδωσε τις αντιδράσεις της σημερινής κυβέρνησης σε πολιτικούς λόγους, αφού, όπως διαβεβαίωσε, δεν υπάρχει αύξηση της «προσφυγικής» ροής.

Ξεκινώντας από το τελευταίο, είναι αναμενόμενο να μην υπάρχει αύξηση της ροής των «προσφύγων» στην Ιταλία, από την στιγμή που η κυβέρνησή της έχει πάρει την απόφαση να φυλάει αυστηρά τα σύνορά της και δεν έχει μετατρέψει την χώρα σε κέντρο διερχομένων απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της γης, όπως δυστυχώς συμβαίνει στην Ελλάδα. Κατά τ’ άλλα, όντως οι Χώρες της Ευρώπης που θέλουν να παραμείνουν όντως τέτοιες και όχι να μετατραπούν σε χώρους, έχουν κάθε λόγο να μην θέλουν να υποδέχονται «πρόσφυγες», με… αντάλλαγμα διάφορα χρηματικά ποσά, ακριβώς επειδή δεν θέλουν να αλλοιωθεί η Εθνική τους Ταυτότητα.

Η δημογραφική έκρηξη της Νιγηρίας (αλλά και της υπόλοιπης Αφρικής) δείχνει μια εικόνα από το μέλλον, η οποία εάν συνδυαστεί με την συνέχιση των ροών ανθρώπων (και) από την ήπειρο αυτή προς την Ευρώπη, μόνο προβληματισμό δημιουργεί.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apo-180-ekat.-o-plhthusmos-ths-nighrias-tha-jeperasei-ta-400-ekat.-to-2050#ixzz5WFjQIZEP

Exit mobile version