Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και νεκρό τον φοβούνται: Οι αλβανοί απαγορεύουν σε λεωφορεία από την Ελλάδα να πάνε στους Βουλιαράτες για την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα – ΒΙΝΤΕΟ

Και νεκρό τον φοβούνται: Οι αλβανοί απαγορεύουν σε λεωφορεία από την Ελλάδα να πάνε στους Βουλιαράτες για την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα - ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα εκτυλίσσεται το τέλος της ιστορίας που ξεκίνησε με την εκτέλεση του Έλληνος Κωνσταντίνου Κατσίφα στην μαρτυρική και προαιώνια Ελληνική Γη της Βορείου Ηπείρου από τους αλβανούς.

Ύστερα από παλινωδίες και αίσχη που κρατήσανε αρκετές μέρες, οι αλβανοί παρέδωσαν την σορό στην οικογένεια και σήμερα αναμένεται να διεξαχθή η κηδεία του Ήρωα στις Βουλιαράτες.

Όπως φαίνεται, όμως, οι αλβανοί κατσαπλιάδες φοβούνται τον Κωνσταντίνο Κατσίφα ακόμα και νεκρό. Έτσι από το πρωί, στα ελληνοαλβανικά σύνορα έχει επιβληθεί «μπλόκο» των αρχών στα λεωφορεία που ανεβαίνουν από Ελλάδα, ενώ στελέχη βορειοηπειρωτικών οργανώσεων έχουν οδηγηθεί για άτυπες ανακρίσεις, με σχέδιο προφανώς να κρατήσουν χιλιάδες Ελλήνων ομήρους μέχρι να ολοκληρωθεί η κηδεία.

Ο φόβος των αλβανών είναι σαφής. Μία πάνδημη κηδεία θα αποτελέσει ουσιαστικά μια ηχηρή διαμαρτυρία κατά των μεσαιωνικών πρακτικών που ακολούθησε το αλβανικό καθεστώς, πρακτικών που ξεκίνησαν από την εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα και φτάσανε μέχρι τον σχηματισμό δικογραφίας εναντίον νεκρού, αλλά και τον σημερινό αποκλεισμό των Ελλήνων από την κηδεία του.

Το ΥΠΕΞ του Τσίπρα, βεβαίως, παραμένει άπραγο απέναντι σε άλλη μία αλβανική πρόκληση. Η Ελλάς θα πρέπει άμεσα να καταγγείλει τις αλβανικές πρακτικές και να απαντήσει σε αυτές δεόντως. Αυτά, όμως, μόνο με κυβέρνηση Χρυσής Αυγής θα τα δούμε.

Δείτε αποτρόπαια βίντεο με τις έρευνες των αλβανών, μη τυχόν και περάσει καμιά Ελληνική Σημαία ή κανένα… ύποπτο τατουάζ. Οι αλβανικές αρχές προφανώς πήραν… τεχνογνωσία από τον Δένδια!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kai-nekro-ton-fobountai-oi-albanoi-apagoreuoun-se-lewforeia-apo-thn-ellada#ixzz5WFpltdnX

Exit mobile version