Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τον κατήφορο της ελληνικής οικονομίας ακολουθούν και οι συστημικές τράπεζες

Το τραπεζικό σύστημα είναι παγκοσμίως το μέσο που συντονίζει όλη την οικονομική δραστηριότητα μιας χώρας, σήμερα στην Ελλάδα μετά από τις καταστροφικές πολιτικές των αριστεροδεξιών κομμάτων η κατάσταση των τραπεζών επιδεινώνεται καθημερινά όλο και πιο πολύ στραγγαλίζοντας την οικονομία και παραδίνοντας την εμπράγματη ιδιωτική και δημόσια περιουσία των Ελλήνων στους επιθετικούς κερδοσκόπους και τους διεθνείς τοκογλύφους

Στις 6 Νοεμβρίου η γερμανική εφημερίδα Handesblatt διαπίστωνε σε άρθρο της ότι η κατάσταση των ελληνικών τραπεζών συνεχίζει να επιδεινώνεται. Σημαντικοί παράγοντες επιδείνωσης βρίσκονται στην συνεχή μείωση των σημείων αυτόματης ανάληψης, των τραπεζικών καταστημάτων και των έμπειρων τραπεζοϋπαλλήλων.

Αναλυτικά ο αριθμός των αυτόματων μηχανημάτων ανάληψης (ΑΤΜ) συνεχίζει να μειώνεται κάνοντας την ανάληψη χρημάτων μια όλο και πιο δύσκολη υπόθεση. Επιπροσθέτως η αυξανομένη εγκληματικότητα έχει φέρει εκτός λειτουργίας αρκετά τέτοια μηχανήματα αυτόματης ανάληψης αφού οι τράπεζες μετά από την ανατίναξη τους από σπείρες κακοποιών δεν τα αντικαθιστούν.

Παράλληλα, τα τραπεζικά καταστήματα μειώνονται με γρήγορο ρυθμό αφού τα επιθετικά κερδοσκοπικά fund που έχουν αρπάξει τον έλεγχο των τραπεζών στην Ελλάδα με την απαραίτητη βοήθεια των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και χωρίς καμία αντίδραση από την Νέα Δημοκρατία επιθυμούν να μειώσουν τα κόστη τους με κάθε τρόπο αδιαφορώντας για την σωστή εξυπηρέτηση την οικονομικής δραστηριότητας.

Τελικώς οι ξενοκρατούμενες από τους στρατηγικούς διεθνείς τοκογλύφους τράπεζες στην Ελλάδα επιθυμούν να απολύσουν ένα μεγάλο αριθμό έμπειρων τραπεζοϋπαλλήλων που όμως έχουν εκπαιδευτεί με μεγάλο κόστος και να προσλάβει στην θέση τους υπαλλήλους με μισθούς πείνας.

Συμπερασματικά το τραπεζικό σύστημα πρέπει να ανακάμψει από την καταστροφική λαίλαπα των διεθνών τοκογλύφων και των επιθετικών κερδοσκόπων που επιζητούν να βάλουν όλο και μεγαλύτερη τροχοπέδη στην οικονομική δραστηριότητα της Πατρίδας μας έτσι ώστε να κατακλέψουν την εμπράγματη ιδιωτική και δημόσια περιουσία των Ελλήνων.

Μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής έχει την πολιτική βούληση για την επανασύσταση και εθνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος και την πραγματική επανεκκίνηση της οικονομικής ανάπτυξης στην Πατρίδα μας.

Θ. Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epithetikoi-kerdoskopoi-kai-diethneis-tokoglufoi#ixzz5WFq0bIww

Exit mobile version