Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εξοργιστική η αντίδραση του Τσίπρα για τις αλβανικές προκλήσεις στα σύνορα: Καλεί τους Έλληνες να δείξουν… αυτοσυγκράτηση!

Εξοργιστική η αντίδραση του Τσίπρα για τις αλβανικές προκλήσεις στα σύνορα: Καλεί τους Έλληνες να δείξουν... αυτοσυγκράτηση!

Γράψαμε το πρωί για τις αλβανικές προκλήσεις που λαμβάνουν χώρα στα σύνορα, όπου αλβανοί αστυνομικοί και συνοριοφύλακες ψάχνουν για τατουάζ και ελληνικές σημαιές, θυμίζοντας τον Δένδια.

Στην ανάρτησή μας αναρωτηθήκαμε πότε ακριβώς θα υπάρξει μια κάποια αντίδραση του ΥΠΕΞ, το οποίο πλέον έχει αναλάβει ο Τσίπρας. Και η αντίδραση αυτή ήρθε λίγη ώρα μετά, αφού διαβάζουμε πως το ελληνικό ΥΠΕΞ συνιστά… αυτοσυγκράτηση στους Έλληνες που θα παραστούν στην κηδεία.

Πιστό στην γραμμή του «μην δημιουργείτε ζητήματα», το ΥΠΕΞ αντί να απαντήσει στους δολοφόνους του Κωνσταντίνου Κατσίφα με τον δέοντα τρόπο συνιστά… αυτοσυγκράτηση στους Έλληνες, ώστε να υπομείνουν τις προκλήσεις.

Μάλιστα, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ, υπάρχει επικοινωνία και συνεργασία των ελληνικών αρχών με τις αντίστοιχες αλβανικές «καθώς έχουν εκφραστεί φόβοι ότι ανάμεσα σε αυτούς που θα μεταβούν στην ιδιαίτερη πατρίδα του Κατσίφα βρίσκονται και ακραία εθνικιστικά στοιχεία».

Πρόκειται για μία σαφή συμπαιγνία των αλβανών με τους ντόπιους ανθέλληνες εις βάρος των Ελλήνων που μεταβαίνουν στις Βουλιαράτες για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα, μία συμπαιγνία που θυμίζει εντόνως τις σχέσεις των κομμουνιστών με το καθεστώς της κομμουνιστικής αλβανίας που απείλησε με αφανισμό τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ejorgistikh-h-antidrash-tou-tsipra-gia-tis-albanikes-proklhseis-sta-sunora#ixzz5WGehAtjZ

Exit mobile version