Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Σαχινίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το θράσος να παρουσιάζει τελεσίδικες αποφάσεις δικαστηρίου ως παροχές – 2 ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης, αφού κάλεσε την Βουλή να τηρήσει ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, προχώρησε στον σχολιασμό ενός ακόμα κατάπτυστου νομοσχεδίου που έφερε στην Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ προς ψήφιση.

Πρόκειται στην ουσία για ακόμη ένα μνημονιακό νομοσχέδιο σχετικά με την οικονομία και την εργασία. Όπου η εργασία αποτελεί πλέον λέξη άγνωστη στην Ελλάδα, καθώς οι δείκτες ανεργίας έχουν φτάσει στα ύψη, οι νέοι Έλληνες φεύγουν στο εξωτερικό για λόγους επιβίωσης, ενώ η επιχειρηματική δραστηριότητα έχει τελματώσει.

Ο Συναγωνιστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απαράδεκτη τροπολογία που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα αναδρομικά των δικαιούχων του ειδικού μισθολογίου, η οποία στην ουσία στηρίζεται σε τελεσίδικη δικαστική απόφαση. 

Στην δευτερολογία του ο Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης τόνισε ότι είναι αναγκαία η κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου, ενώ φανέρωσε την ανθελληνική τακτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να στερεί επιδόματα από τα στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ παράλληλα να παρέχει επιδόματα για την σίτιση των λαθρομεταναστών. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-sachinidhs-o-suriza-echei-to-thrasos-na-parousiazei-telesidikes-apofasei#ixzz5WIIZO9tg

Exit mobile version