Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμπλοκές με αλληλομαχαιρώματα μεταξύ μπαγκλαντεσιανών στο κέντρο της Αθήνας

Συμπλοκές με αλληλομαχαιρώματα μεταξύ μπαγκλαντεσιανών στο κέντρο της Αθήνας

Για μια ακόμη φορά, το κέντρο της Αθήνας έγινε πεδίο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ λαθρομεταναστών, καθώς αιματηρή συμπλοκή με δύο τραυματίες μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, η συμπλοκή στην Ομόνοια συνέβη ανάμεσα σε άτομα από το Μπαγκλαντές που χρησιμοποίησαν μαχαίρια για να λύσουν τις διαφορές τους. Οι δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο της συμπλοκής προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές, δύο εξ αυτών μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Μαχαιρώματα, συμπλοκές, ληστείες, παρεμπόριο, αποτελούν μόνιμες καταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίες αντί να αμβλύνονται, δυστυχώς, οξύνονται ολοένα και περισσότερο, καθώς το κράτος και οι εκάστοτε κυβερνήσεις είναι ανίκανες να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση αίσχους που επικρατεί εδώ και πολλά χρόνια.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumplokh-me-allhlomachairwmata-metaju-mpagklantesianwn-sto-kentro-ths-athhn#ixzz5WIxtOMk1

Exit mobile version