Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Οι αλβανοί έψαχναν σήμερα μέχρι και τα τατουάζ αυτών που έμπαιναν στην επικράτειά τους. Μπλούζες, σημαίες, τατουάζ αποτελούσαν λόγο για να απαγορευτεί η είσοδος σε κάποιον. Η Ελλάδα από την άλλη τους παρέχει τα πάντα και αν τυχόν διαπράξουν κακούργημα όχι μόνο δεν θα τους απελάσει αλλά με τις ευεργετικές διατάξεις για την αποσυμφόρηση των φυλακών τους απελευθερώνει για να συνεχίσουν ανενόχλητοι την δράση τους. Καταντήσαμε χειρότεροι από την αλβανία και μας κάνουν ότι θέλουν οι κατσαπλιάδες. Για ποια δημοκρατία μας μιλάνε οι χρεοκοπημένοι πολιτικάντηδες;

Μ.Π.

Αποκλειστικό: Λίστες με “φακελωμένους” Έλληνες Εθνικιστές είχαν οι αλβανοί για να τους απαγορεύσουν την είσοδο

2 βουλευτές, ένας ευρωβουλευτής, πλήθος Μελών της Χρυσής Αυγής στους Βουλιαράτες και ούτε μια αναφορά από τα κίτρινα κανάλια της διαπλοκής και των θαλασσοδανείων. Απαγόρευση εισόδου σε μέλη μας με καμία απολύτως δικαιολογία και πάλι καμία αναφορά. Το μόνο που τους ξέφυγε ήταν η “συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ. με την αλβανικές αρχές” και αυτό φάνηκε από την απαγόρευση εισόδου σε Μέλη μας λόγω “φακελώματος”. Κατά τα άλλα ζούμε σε μια ελεύθερη και δημοκρατική χώρα που τα πολιτικά πιστεύω του κάθε πολίτη μπορεί να τα εκφράζει ελεύθερα. Τελειώνουν αυτά, η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται και οι Έλληνες θα διεκδικήσουν όχι μόνο τα δικαιώματά τους αλλά και την σκλαβωμένη γη τους.

Κωνσταντίνος Τ.

Χρήστος Παππάς – Αποχαιρετισμός στον Ήρωα: «Δέλβινο και Τεπελένι πάλι ελληνικό θα γένει» ΒΙΝΤΕΟ

Συγκίνηση και θυμός. Αυτά επικρατούν σαν συναισθήματα σήμερα μέσα μας. Θάψαμε ένα νέο παλικάρι σήμερα, επειδή τόλμησε να σηκώσει την Σημαία μας και δεν ανέχθηκε να την βεβηλώσουν οι αλβανοί. Εύγε στο παλικάρι αυτό, εύγε στους γονείς τους που τον μεγάλωσαν με αυτά τα ιδανικά και εύγε στους λοιπούς νέους και νέες που ακολουθούν τα βήματά του και φυλάσσουν Θερμοπύλες. Ζήτω η Ελλάς! Τιμή και Δόξα στους Αθάνατους Ήρωες του Έθνους μας!

Δ.Τ.

Ο Αρχηγός και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν μπορούν να μεταβούν στους Βουλιαράτες λόγω “απαγόρευσης εξόδου από την χώρα”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-9-noembriou-2018#ixzz5WLyjusza

Exit mobile version