Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος στην εκπομπή “Εθνικιστική Φωνή” – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην εκπομπή «Εθνικιστική Φωνή» και στον Γεώργιο Ρεντετάκο μίλησε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Πολύβιος Ζησιμόπουλος αναφορικά με την κρίση στα εθνικά ζητήματα, την Μακεδονία, τον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα και την Θράκη.

Απέναντι στην δολοφονία του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική «αστυνομία» η επιδεικτική αδιαφορία του ΣΥΡΙΖΑ και η υποκρισία της Νέας Δημοκρατίας καταδεικνύουν την σαθρότητα του πολιτικού κατεστημένου της χώρας, όπου μόνον η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών και στην τραγική μάνα του Ήρωα Κατσίφα.

Στην συνέχεια, ο Συναγωνιστής τόνισε όχι μόνο την αδιαφορία αλλά και την απέχθεια του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε κάθε τι εθνικό, καθώς πλέον οι αριστεροί δεν διστάζουν να φιμώσουν κάθε φωνή εθνική, να εξαφανίσουν το τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή», να τιμωρήσουν μαθητές που αγωνίζονται για την Ελλάδα.

Φυσικά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δείχνει την ίδια αυστηρότητα σε όσα παράδοξα συμβαίνουν στα ελληνικά πανεπιστήμια, με την διακίνηση ναρκωτικών, την βία, το λαθρεμπόριο και την δράση τρομοκρατικών οργανώσεων.

Η συζήτηση έληξε με τον Πολύβιο Ζησιμόπουλο να σχολιάζει την υποτιθέμενη έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, την στιγμή που η κοινωνία έχει φτωχοποιηθεί, η ανεργία βρίσκεται στα ύψη και οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν συρρικνωθεί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-sunagwnisths-polubios-zhsimopoulos-sthn-ekpomph-ethnikistikh-fwnh-binteo#ixzz5WLzRtYdk

Exit mobile version