Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φρίκη στα Ιωάννινα: «Πρόσφυγας» βίασε αγοράκι ηλικίας 3(!) ετών μέσα σε hot spot

Φρίκη στα Ιωάννινα: «Πρόσφυγας» βίασε αγοράκι ηλικίας 3(!) ετών μέσα σε hot spot

Ακόμη και η λέξη «φρίκη» δεν είναι αρκετή για να αποδώσει το μέγεθος της κτηνώδους πράξης ενός «πρόσφυγα», ο οποίος βίασε ένα αγοράκι μόλις 3(!) ετών μέσα στο hot spot  της Αγίας Ελένης στα Ιωάννινα. Η 30χρονη μητέρα του πολύ μικρού παιδιού έπαθε σοκ όταν είδε το παιδί της να επιστρέφει αιμόφυρτο και κλαίγοντας από τους αφόρητους πόνους από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του hot spot, όπου έγινε ο βιασμός. Αμέσως, η μητέρα του το μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου εξετάστηκε από τους γιατρούς της Παιδιατρικής Κλινικής και στην συνέχεια από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε την σεξουαλική κακοποίηση.

Οι άνδρες της Ασφάλειας που ανέλαβαν να εντοπίσουν το ανθρωπόμορφο τέρας, κατέληξαν το πρωί της Πέμπτης σε έναν 20χρονο Σύρο «πρόσφυγα» που φιλοξενείται στο hot spot και του πέρασαν χειροπέδες.

Το περίεργο στην υπόθεση αυτή είναι ότι, σύμφωνα με τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα, αυτό το κτήνος θα οδηγούνταν την Πέμπτη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. Μια ξεκάθαρα κακουργηματική πράξη σε Πλημμελειοδικείο; Ας ελπίσουμε ότι αυτό γίνεται για λόγους καθαρά διαδικαστικούς και όχι για να πέσει «στα μαλακά» αυτή η ντροπή του ανθρώπινου είδους. Οι οπαδοί της πολυπολιτισμικότητας και της αγγελοποίησης-αγιοποίησης όλων των «προσφύγων» που έρχονται στην Χώρα μας, ζητώντας γι’ αυτούς «μαζικές νομιμοποιήσεις», ας δουν και ας… καμαρώσουν το «επίτευγμα» του αλήτη αυτού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/frikh-sta-iwannina-prosfugas-biase-agoraki-hlikias-3-etwn-mesa-se-hot-spot#ixzz5WM0hwrVn

Exit mobile version