Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λάσπη και συκοφαντία κατά Χρυσής Αυγής από το “συνταγματικό τόξο” σχετικά με την τροπολογία για τα αναδρομικά

Λάσπη και συκοφαντία κατά Χρυσής Αυγής από το “συνταγματικό τόξο” σχετικά με την τροπολογία για τα αναδρομικά

Από χθες το απόγευμα όπου ψηφίστηκε η κυβερνητική τροπολογία – κοροϊδία για τα αναδρομικά σε Στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία λάσπης και συκοφαντίας κατά της Χρυσής Αυγής αναφορικά με την στάση της που ψήφισε “παρών”.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή τήρησε αυτήν την στάση απέναντι σε ακόμη μια κυβερνητική κοροϊδία, καθώς ύστερα από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις δίνονται στους ενστόλους τα μισά από αυτά που δικαιούνται, ενώ παράλληλα τους απαγορεύεται οποιαδήποτε μελλοντική νομική διεκδίκηση.

Σημειώνουμε πως ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού κ. Ροζής σημείωσε πως πρόκειται για μία κοροϊδία που απέχει από την πραγματική συμμόρφωση με τις δικαστικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Πρόκειται για μεγάλη κοροϊδία. Τα αναδρομικά είναι μέχρι τον Μάιο του 2016 οπότε τέθηκε σε ισχύ ο νόμος Κατρούγκαλου. Είναι ένα επίδομα γιατί δεν επανυπολογίζονται οι συντάξεις μας και δεν εφαρμόζονται οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας».

Οι συριζαίοι επιχειρούν να καρπωθούν εκλογικά την μερική συμμόρφωση με μία δικαστική απόφαση, αντί να δίνουν εξηγήσεις ως προς το γιατί δεν συμμορφώνονται πλήρως, όπως προβλέπεται.

Επιπλέον, ο γνωστός εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος επισημαίνει ότι έχουμε έναν “Δούρειο Ίππο” της κυβέρνησης, ένα πλυντήριο στον νόμο Κατρούγκαλου με μόνο στόχο να κόψει το δικαίωμα στις διεκδικήσεις για αναδρομικά και δώρα των συνταξιούχων. Το άρθρο 6 στην τροπολογία είναι ύποπτο και μπήκε με στόχο να απαλλαγεί η κυβέρνηση από τις διεκδικήσεις. Η κυβέρνηση μοιάζει να συμμορφώνεται με με τις δικαστικές αποφάσεις με το άρθρο αυτό επανομοθετεί και κόβει μια για πάντα το δικαίωμα στα δώρα”.

Διαβάστε επίσης: Κοροϊδία από Τσίπρα και προεκλογικός πολιτικαντισμός με τα αναδρομικά

Γ. Σαχινίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το θράσος να παρουσιάζει τελεσίδικες αποφάσεις δικαστηρίου ως παροχές – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lasph-kai-sukofantia-kata-chrushs-aughs-apo-to-suntagmatiko-tojo-schetika-m#ixzz5WNg73WK6

Exit mobile version