Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραλήρημα μίσους Ράμα εναντίον των Ελλήνων που παρευρέθηκαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Ο πρωθυπουργός του κράτους που αφήνει ανεξέλεγκτο το εμπόριο ναρκωτικών, ο έλκων την καταγωγή από μια οικογένεια που ήταν «κώλος και βρακί» με τον αιμοσταγή δικτάτορα Ενβέρ Χότζα, ενοχλήθηκε πάρα πολύ τόσο από το μέγεθος όσο και από τον παλμό της λαοθάλασσας που βρέθηκε στους κατεχόμενους Βουλιαράτες για να Τιμήσει την Μνήμη του δολοφονημένου Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα και φρόντισε να το δείξει μέσα από τις δηλώσεις του.

«Το κράτος μας δεν μάχεται ούτε με φέρετρα και ούτε με προβοκάτορες κηδειών. Όποιος ήρθε να προκαλέσει, εισήλθε, ντρόπιασε τον εαυτό του και τα σημεία του και αποχώρησε», είπε ο Ράμα, για να συνεχίσει λέγοντας ότι «η Αλβανία δεν “ντροπιάζεται” από ορισμένους άξεστους, που ζουν σαν ύαινες και τραγουδούν σαν κοράκια! Είναι βρωμερές υπάρξεις που βεβηλώνουν τον νεκρό που δήθεν τιμούν και μειώνουν την αξιοπρέπεια της σημαίας του έθνους τους», αναφερόμενος στους Βορειοηπειρώτες και τους Έλλαδίτες που βρέθηκαν στον τόπο της κηδείας του Ήρωα.

«Προβοκάτορες κηδειών», «άξεστοι», «ύαινες», «κοράκια», «βρωμερές υπάρξεις». Τόσες πολλές μειωτικές αναφορές σε ελάχιστες λέξεις, δείχνουν τόσο το (ανύπαρκτο) ήθος του πρεζέμπορα πρωθυπουργίσκου όσο και τον πανικό του από την επανεμφάνιση της Ιστορικής Αλήθειας, η οποία δεν μπορεί να σβηστεί από τους ανιστόρητους ισχυρισμούς ενός ανύπαρκτου αλβανικού «έθνους» και ενός κράτους που δημιουργήθηκε το 1912 για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα γεωπολιτικά σχέδια.

Όσο κι αν ενοχλεί τον αήθη και ανθέλληνα Ράμα η κυριαρχία της Γαλανόλευκης Σημαίας στους Βουλιαράτες, ας γνωρίζει ότι είδε πρώιμα μια εικόνα του μέλλοντος. Τότε που οι Ελληνικές Σημαίες θα κυματίζουν ΜΟΝΙΜΑ στην ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ Βόρεια Ήπειρο, κάνοντας έτσι πράξη το όραμα αναρίθμητων γενεών Ελλήνων που αγωνίστηκαν, φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν, εξορίστηκαν και πέθαναν για την Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα. ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paralhrhma-misous-tou-prezempora-rama-enantion-twn-ellhnwn-pou-pareurethhka#ixzz5WNie7lvl

Exit mobile version