Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ηρωικός θάνατος του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα ξεσκέπασε την υποκρισία του “συνταγματικού τόξου”

Ο Ηρωικός θάνατος του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα ξεσκέπασε την υποκρισία του “συνταγματικού τόξου”

Όποιος νομίζει πως ο πολιτικαντισμός στην Ελλάδα έχει όρια απατάται πλάνην οικτράν. Ακόμα και με αφορμή τον θάνατο του Ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα οι πολιτικάντηδες φρόντισαν να δείξουν το ποιόν τους, προκαλώντας στομαχικές διαταραχές σε σύσσωμο τον Ελληνισμό.

Συγκεκριμένα, στις 29 Οκτωβρίου, η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια, αιτήθηκε την τήρηση ενός λεπτού σιγή στην Μνήμη του Εθνομάρτυρα, Κωνσταντίνου Κατσίφα. Το αίτημα απορρίφθηκε από τον αντιπρόεδρο της Βουλής με πρόφαση τον «κανονισμό».

Σήμερα, 9 Νοεμβρίου και αφότου χθες ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε την απραξία της Βουλής ως προς την απόδοση των τιμών, ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης ζήτησε την άδεια του σώματος για τον ίδιο ακριβώς λόγο και βεβαίως την έλαβε ανεπιφύλακτα.

Τους παραδίδουμε στην χλεύη του Ελληνικού Λαού και σας παραθέτουμε και πάλι την δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής:

“Σήμερα ολόκληρος ο Ελληνισμός θρηνεί για το παλικάρι που πέθανε για μια Σημαία Ελληνική στην πανάρχαια Ελληνική Πατρίδα της Βορείου Ηπείρου. Ντροπή και καταισχύνη στη Βουλή που δεν αφιέρωσε ένα λεπτό σιγής προς τιμήν του Ήρωα.

Ντροπή και καταισχύνη σε αυτό το ανάξιο κράτος που επέτρεψε την προσβολή Ελλήνων πολιτών από τους αλβανούς που τους απαγόρευσαν την είσοδο, γιατί κρατούσαν Ελληνικές Σημαίες, την ίδια στιγμή που στην Πατρίδα μας υπάρχουν εκατοντάδες αλβανοί εγκληματίες.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον νεκρό Ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα και θα τον τιμά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-thanatos-tou-kwnstantinou-katsifa-jeskepase-thn-upokrisia-tou-suntagmatik#ixzz5WNjH9DrO

Exit mobile version