Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Καθημερινή» προς ΝΔ και Σύριζα: Βρείτε τα, γιατί ωφελείται η Χρυσή Αυγή!

Εφημερίδα «Καθημερινή» προς ΝΔ και Σύριζα: Βρείτε τα, γιατί ωφελείται η Χρυσή Αυγή!

Με τον εθνικισμό να αναδύεται από όλες τις χώρες της δοκιμαζόμενης Ευρώπης, οι καθεστωτικοί ψάχνουν ματαίως για έναν τρόπο ανάσχεσης της επικείμενης ανατροπής που θα δώσει και πάλι στους λαούς της Ευρώπης τα ηνία της ζωής τους, που υπέκλεψαν οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης.

Σε αυτά τα πλαίσια, η εφημερίδα «Καθημερινή», κοιτώντας το ζήτημα ευρωπαϊκά, αλλά ανησυχώντας σε τοπικό επίπεδο, δίνει συμβουλές στο εγχώριο πολιτικό κατεστημένο. Συγκεκριμένα, σε άρθρο του Κώστα Ιορδανίδη με τίτλο «Η εποχή των άκρων» και αφότου παρατίθεται η κατάρρευση του παγκόσμιου συστημικού κατεστημένου, σημειώνεται:

«Στην Ελλάδα, το κλίμα διχασμού ίσως προσλάβει διαστάσεις τερατώδεις. Η αντιπαράθεση είναι εδώ μεταξύ Αριστεράς και Κεντροδεξιάς, από την οποία πιθανόν να ωφεληθεί η Χρυσή Αυγή. Διεταράχθη η ισορροπία στη Δύση. Η μετριοπάθεια εξέλιπε. Η σύγκρουση αποδεσμεύει μη ελεγχόμενες δυνάμεις. Είναι ο αιώνας της ασταθείας και των άκρων.»

Με απλά λόγια, η συμβουλή προς Σύριζα και ΝΔ είναι απλή: βρείτε τα, γιατί αλλιώς θα ωφεληθεί η Χρυσή Αυγή!

Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που συζητιέται το όλο ζήτημα. Ο Βούτσης στο παρελθόν είχε πει να μην υπάρχει συζήτηση για σκάνδαλα γιατί ωφελείται η Χρυσή Αυγή. Αντίστοιχα πολλάκις έχει τονιστεί ότι η αντιπαράθεση για το λεγόμενο «προσφυγικό» είναι αδιέξοδη και τροφοδοτεί την Χρυσή Αυγή. Σε αυτά τα πλαίσια, μάλιστα, η Μέρκελ είχε συγχαρεί τη ΝΔ για την έλλειψη αντιπολίτευσης στην εθνοκτόνα πολιτική των «ανοιχτών συνόρων».

Εμείς, από την πλευρά μας, να συμφωνήσουμε με την συμβουλή της «Καθημερινής» προς το «συνταγματικό τόξο». Ναι, ενωθείτε και μάλιστα σε ένα κόμμα, τηρείστε και «κομματική γραμμή» στις εθνοκτόνες πολιτικές, να αντιληφθεί πλήρως ο Ελληνικός Λαός την πραγματικότητα, ότι δηλαδή στην Ελλάδα υπάρχουν μονάχα δύο κόμματα: η Χρυσή Αυγή και οι άλλοι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-kathhmerinh-pros-nd-kai-suriza-breite-ta-giati-wfeleitai-h-chrush#ixzz5WNjwHeB7

Exit mobile version