Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ που κυκλοφορεί αύριο το άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Βόρειος Ήπειρος… και ΟΧΙ Νότιος Αλβανία!

Διαβάστε στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ που κυκλοφορεί αύριο το άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Βόρειος Ήπειρος... και ΟΧΙ Νότιος Αλβανία!

Για μια ακόμη φορά ο κομμουνιστής Φίλης, πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλεί το εθνικό αίσθημα, προκαλεί αυτή την ίδια την Ιστορία. Με άταφο ακόμα το παλληκάρι που πέθανε για μια Σημαία έξι μόλις χιλιόμετρα από τα σύνορα της “ελεύθερης” (;) Ελλάδας δήλωσε: «Όταν ένα πρόσωπο πηγαίνει σε μία ξένη χώρα με Καλάσνικοφ και υψώνει μια ξένη σημαία στην νότιο Αλβανία και όχι στην βόρεια Ήπειρο, καθώς είναι αλβανικά τα εδάφη και εκεί ζει ελληνική μειονότητα, τι περιμένουμε να γίνει. Αν το έκανε κάποιος στην Ελλάδα τι θα γινόταν;

Δεν υπάρχει Βόρεια Ήπειρος, είναι Νότιος Αλβανία όχι Βόρεια Ήπειρος. Το ξαναλέω και προσέχω τα λόγια μου. Είναι αλβανικά τα εδάφη…” Πριν απαντήσω στην δήλωση αυτή του βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, να θυμίσω ότι δεν είναι ο μοναδικός που έχει ξεχάσει ότι υπάρχει μια σκλαβωμένη Ελληνική Πατρίδα που λέγεται Βόρειος Ήπειρος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα “Εμπρός” που κυκλοφορεί αύριο. Διαβάστε επίσης:

Εθνική Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ-Η Φωνή της Αλήθειας

Κυκλοφορεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 και κάθε Σάββατο με 1,30 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-empros-pou-kukloforei-aurio-to-arthro-tou-n.-g31#ixzz5WNkNSxqh

Exit mobile version