Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αυστραλία, Ελληνική Αυγή για την Αττική

Κλιμάκιο Συναγωνιστών παρευρέθηκε στην δοξολογία για την επέτειο του Ολοκαυτώματος της Μονής Αρκαδίου στο Σύδνεϋ. Εκ μέρους του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στεφάνι κατέθεσε ο Συναγωνιστής Βαμιαδάκης Ηλίας

Οι Συναγωνιστές συνομίλησαν με όλες τις ομοσπονδίες που έδωσαν το παρόν. Αξίζει να αναφερθεί η συνομιλία του Συναγωνιστή Βαμιαδάκη με τον πρόεδρο της Κρητικής Ομοσπονδίας.

Ο περιφερειακός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για την Αττική, Μουλιανάκης Περικλής παρευρέθηκε κατόπιν προσκλήσεως στα θυρανοίξια του Ιερού Ναού “Αγίου Ιωάννη Κυνηγού – Ταξιάρχη – Προφήτη Δανιήλ” που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς στην περιοχή Καμίνια παρουσία πλήθους κόσμου.

Η Χρυσή Αυγή και οι εκπρόσωποι της στην τοπική αυτοδιοίκηση στηρίζουν ολόψυχα την Ορθοδοξία μας και είναι πάντα παρόντες στους αγώνες και τις σημαντικές στιγμές της Εκκλησίας μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-australia-ellhnikh-augh-gia-thn-attikh#ixzz5WSAg9tVT

Exit mobile version