Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τραμπούκοι του ΠΑΜΕ προπηλάκισαν αστυνομικό που πήγε στην τουαλέτα ξενοδοχείου όπου συνεδρίαζαν

Τραμπούκοι του ΠΑΜΕ προπηλάκισαν αστυνομικό που πήγε στην τουαλέτα ξενοδοχείου όπου συνεδρίαζαν

Από τον έναν εξευτελισμό στον άλλον οδηγείται η αστυνομία της Γεροβασίλη και της Παπακώστα (της καραμανλικής συνιστώσας της συγκυβέρνησης…).

Έτσι, μετά από την αποκάλυψη ότι παρακρατικοί έκαναν… εξακρίβωση στοιχείων σε αστυνομικό στου Ζωγράφου, έρχεται νέα αποκάλυψη για προπηλακισμό και δημόσια διαπόμπευση αστυνομικού από τραμπούκους του ΠΑΜΕ σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης!

Στο ξενοδοχείο διεξαγόταν το 33ο συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, στο οποίο κυριαρχούσαν οι σταλινοτσολιάδες – εγκάθετοι της συγκυβέρνησης Τσίπρα και Καμμένου, κουκουέδες, οι οποίοι είχαν εντοπίσει έξω απ’ το ξενοδοχείο αστυνομικούς που είχε διαθέσει η Ασφάλεια, για «μέτρα τάξης».

Μόλις ένας εξ’ αυτών μπήκε στο ξενοδοχείο για να πάει στην τουαλέτα, οι τραμπούκοι του επιτέθηκαν, τον ακινητοποίησαν χτυπώντας και απειλώντας τον, του αφαίρεσαν με τη βία την υπηρεσιακή του ταυτότητα (ο ορισμός της ληστείας!) και εν συνεχεία τον διαπόμπευσαν στις κάμερες, εμφανίζοντάς τον ως μέλος του –ανύπαρκτου!- «συνδικαλιστικού της ασφάλειας», που δήθεν… παρακολουθεί τους εργατοπατέρες.

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

 

Exit mobile version