Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Aν είσαι λευκός, αλλά αισθάνεσαι “μαύρος” και είσαι υπερήφανος παίρνεις δώρο μια υποτροφία! Αν είσαι υπερήφανος ως… Έλληνας, αλλά δεν είσαι Έλληνας παίρνεις δώρο μια σημαία για την παρέλαση και σε θαυμάζουν όλοι. Αν όμως είσαι Έλληνας και πεις είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας ή ακόμη καλύτερο αν πεις ότι είσαι υπερήφανος που είσαι λευκός και Έλληνας να σου πω τι δώρο θα πάρεις; Την φυλακή! Γιατί τότε είσαι ρατσιστής και φασίστας και υποκινείς το φυλετικό μίσος. Όχι άλλο κάρβουνο, ρε παιδιά! Φτάνει!

Σ.Π.

Βιδωμένοι στην καρέκλα! Οι πατριδοκάπηλοι ΑΝΕΛ συνεχίζουν να στηρίζουν την εθνομηδενιστική κυβέρνηση

Ύαινες και κοράκια λέει ο Ράμα τους Έλληνες που παραβρέθηκαν στην κηδεία του Κατσίφα, ξαφνικά απαγορεύει την είσοδο σε 52 Έλληνες που τίμησαν τον Κωνσταντίνο και εδώ απλά είναι… Σάββατο. Ο Ράμα δείχνει το σκληρό του πρόσωπο απέναντι στους Βορειοηπειρώτες αδερφούς μας και έχεις τον κάθε εθνομηδενιστή να κάνει λόγο για Νότια Αλβανία. Πάρτε το χαμπάρι τα σύνορα της Ελλάδας πρέπει να αλλάξουν, όχι μόνο γιατί θα αποτελέσει ιστορική δικαίωση για τους αδερφούς μας στην Βόρειο Ήπειρο αλλά και για τον απλό λόγο μια ισχυρής Ελλάδας στα Βαλκάνια.

Ν.Τ.

Τραμπούκοι του ΠΑΜΕ προπηλάκισαν αστυνομικό που πήγε στην τουαλέτα ξενοδοχείου όπου συνεδρίαζαν

Ξύπνησε η Ελληνική Νεολαία και μας κάνει περήφανους με την στάση της απέναντι στην προδοσία της Μακεδονίας. Γέμισαν οι αυλές με συνθήματα για την Μια και μοναδική Μακεδονία την Ελληνική και επιτέλους αυτός ο τόπος μπορεί να ελπίζει για ένα καλύτερο μέλλον! Ό,τι και αν επιχειρούν, θα βρίσκουν τους νέους μπροστά τους, οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να προδόσουν την πατρίδα αυτή. Τσίπρα και Κούλη έχετε χάσει το παιχνίδι το αύριο ανήκει σ΄ εμάς!

Θάνος Ν.

Απίστευτο! Λευκός Ιρλανδός που «νιώθει μαύρος» πήρε υποτροφία για άτομα από «φυλετικές μειονότητες»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-11-noembriou-2018#ixzz5WY19VYQp

Exit mobile version