Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ντροπή

Ντροπή

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Κάθε φορά που αυτός ο αριστεροθολωμένος συρφετός, αυτά τα πολιτικά μορφώματα, αυτές οι μιαρές συμμαχίες πολιτικών αδυναμιών κι όχι δυνάμεων, κάθε φορά που αυτοί οι απίθανοι ανίκανοι, κάνουν άλλο ένα πολιτικό έγκλημα εναντίον της χώρας, κάθε φορά, όλοι εμείς, ξαφνιαζόμαστε. Μονολογούμε πικραμένοι και λέμε: «το παράκαναν, αυτό δεν περίμενα να το κάνουν». Και κάθε φορά, αυτοί οι εγκάθετοι δήμιοι του Ελληνισμού πάνε τον πήχη της ξευτίλας, πιο ψηλά, το μέτρο της αναισθησίας πιο πάνω, το όριο της υπομονής μας πιο μακριά. Αυτή δε την φορά, το έφτασαν σε δυσθεώρητα ύψη.

Μιλάω για την τρομερή προσβολή που έκαναν, σε κάθε έναν που θέλει να λέγεται Έλληνας ξεχωριστά και σε όλο το Έθνος μαζί. Μια προσβολή χωρίς προηγούμενο και είμαι σίγουρος χωρίς παγκόσμιο προηγούμενο.

Κάθε χρόνο την 28η Οκτωβρίου, το Έθνος εορτάζει το περήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων στην τότε στρατιωτική υπερδύναμη Ιταλία, που θέλησε να μας κάνει επαρχία της. Και ο Ελληνικός Στρατός νίκησε. Οι Ιταλοί στρατιώτες πολέμησαν γενναία και σε μεγάλους αριθμούς, αλλά συνετρίβησαν από την υπεροχή της πολεμικής αρετής των Ελλήνων. Και για 75 χρόνια, κάθε χρόνο γιορτάζουμε την Νίκη και την Τιμή των όπλων μας. Και στέλνουμε μήνυμα σε όλη την υφήλιο, ότι αυτό το Έθνος δεν μπορείτε να το λυγίσετε, διότι το κρατάει αγέρωχο η ψυχή των Ελλήνων. Μέχρι φέτος…

Βλέπετε ζούμε στην εποχή που η Παγκοσμιοποίηση απαιτεί να ισοπεδώσει και να διαλύσει τα Έθνη. Και για να το πετύχει αυτό, πρέπει πρώτα να λυγίσει τους Έλληνες, διότι η Ελλάδα υπήρξε ανέκαθεν φάρος για τον πολιτισμένο κόσμο. Έτσι φέτος την 28η Οκτωβρίου 2018, έγινε η μεγαλύτερη προσβολή που έχει υποστεί ποτέ ο Ελληνικός Στρατός. Φέτος το στράτευμα παρέλασε όχι μόνο μπροστά στον Πρόεδρο της χώρας, αλλά και μπροστά στον Πρόεδρο των ηττημένων Ιταλών!!!

Υποτίθεται ζήτησε συγγνώμη για την επίθεση το 1940. Κούφια λόγια για να δικαιολογήσουν την ντροπή στην οποία επέβαλλαν τον Στρατό μας. Ποιος είναι αυτός ο κεντροαριστερός Ιταλός που θα σβήσει με μια συγγνώμη την θυσία των προγόνων;

Αλλά ακόμη και έτσι. Ακόμη και αν ζήτησε συγγνώμη. Δεν έπρεπε επ’ ουδενί λόγω, να είναι επάνω στο βάθρο μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα μπορούσε να είναι καλεσμένος στην εξέδρα, ο ίδιος ή κάποιος εκπρόσωπός του. Από την στιγμή που βρίσκεται πάνω στο βάθρο τότε ο στρατός που περνάει μπροστά του, χαιρετά και αυτόν. Και μην βιαστείτε να σκεφτείτε την ανοησία ότι είναι «ομόλογος» του δικού μας. Τουλάχιστον για την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου και τουλάχιστον για την ώρα της παρέλασης, δεν είναι ομόλογος, είναι ηττημένος ομόλογος.

Ο στρατός των Νικητών δηλαδή, υποχρεώθηκε να αποδώσει Τιμή στον Πρόεδρο των ηττημένων. Ντροπή σε όποιον το σχεδίασε, ντροπή σε όποιον το ανέχτηκε.

Αν νομίζουν κάποιοι, ότι με μικροπρεπείς προσβολές εναντίον του Έθνους, θα κάμψουν τους Εθνικιστές, πλανώνται πλάνην οικτράν. Είναι ακριβώς αυτές οι προσβολές, που μας ατσαλώνουν και μας πεισμώνουν. Απαιτούμε ικανοποίηση για κάθε μια ξεχωριστά και θα την πάρουμε. Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω και θα την πάρουμε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ntroph#ixzz5WY1q7ylh

Exit mobile version