Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός στο καθεστώς από την μεγαλειώδη δράση της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα – Ξεκίνησαν πάλι τις συκοφαντίες!

Πανικός στο καθεστώς από την μεγαλειώδη δράση της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα - Ξεκίνησαν πάλι τις συκοφαντίες!

Όπως γράψαμε χθες, δεκάδες Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες μαζί με μέλη του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησαν μεγάλη ενημερωτική δράση, η οποία πέρασε από πολλά μέρη των Αθηνών.

Η αποδοχή του κόσμου στο κλιμάκιο των Συναγωνιστών και των Συναγωνιστριών ήταν πραγματικά συγκλονιστική, γεγονός που ενεργοποίησε τα συκοφαντικά αντανακλαστικά των γνωστών συστημικών φυλλάδων, οι οποίες έσπευσαν να αναπαράγουν τις γνωστές τους συκοφαντίες.

Αιχμή του δόρατος στην συκοφαντία ήταν η γνωστή «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ», η οποία μάλιστα βρήκε και… αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος της κατήγγειλε ότι… απειλήθηκε. Εμείς απλώς να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη «εφημερίδα» είχε ανακαλύψει «εισβολή Χρυσαυγιτών στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο», η οποία βασιζόταν σε φωτομοντάζ και η οποία έφτασε να γίνει «είδηση» σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό.

Οι φυλλάδες και οι «νταβατζήδες» της ενημέρωσης καιρό τώρα προσπαθούν να μας βγάλουν ότι «δεν υπάρχουμε», λογοκρίνοντας και αποκλείοντας κάθε είδηση περί της Χρυσής Αυγής. Όταν η Χρυσή Αυγή σπάει την συνωμοσία της σιωπής παθαίνουν αναφυλαξία και φωνάζουν για «πρόκληση», «σόου» και φτιάχνουν παραμύθια συκοφαντίας.

Ας το πάρουν χαμπάρι, η Χρυσή Αυγή δυναμώνει και οι συκοφαντίες τους δεν μας σταματούν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-sto-kathestws-apo-thn-megaleiwdh-drash-ths-chrushs-aughs-sthn-athhn#ixzz5WYHUyulT

Exit mobile version