Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Παρόν”: Τρέμουν στον Σύριζα! Σοβαρό ενδεχόμενο να περάσει η Χρυσή Αυγή στον δεύτερο γύρο για τον Δήμο Αθηνών

“Παρόν”: Τρέμουν στον Σύριζα! Σοβαρό ενδεχόμενο να περάσει η Χρυσή Αυγή στον δεύτερο γύρο για τον Δήμο Αθηνών

Σοβαρά προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζει το Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με τις δημοτικές εκλογές και συγκεκριμένα με την κατάσταση στον Δήμο Αθηναίων.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα «Παρόν» στο Μέγαρο Μαξίμου προβληματίζονται με το γεγονός πως υπάρχει ενδεχόμενο να περάσει στον δεύτερο γύρο ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, αντιμέτωπος με τον Μπακογιάννη της ΝΔ.

Αυτό το ενδεχόμενο αν πραγματωθεί θα στείλει έναν ηχηρό συμβολισμό σε ολόκληρη την κοινωνία, που θα επιταχύνει τις διαδικασίες αποσύνθεσης του Σύριζα, γεγονός που δεν μπορεί να το ανεχθεί, βεβαίως, η κυβέρνηση.

Εξετάζουν έτσι το ενδεχόμενο να στηρίξουν τον πρώην υπουργό της κυβερνήσεως Παπανδρέου και της κυβερνήσεως Παπαδήμου, Παύλου Γερουλάνου, προκειμένου να καταφέρουν να περάσουν στο δεύτερο γύρο, έστω και σε συνεργασία με το κλεφτοΠαΣοΚ.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει: “Το Μαξίμου και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αναζητούν εναγωνίως σωσίβιο για την Αθήνα, έστω για να σωθούν τα προσχήματα, ενώ ήδη αποτελεί εφιάλτη το σενάριο να περάσει η Χρυσή Αυγή με τον υποψήφιό της μπροστά από τον υποψήφιο του κυβερνώντος κόμματος.

Τα καμπανάκια είναι ηχηρά, καθώς με βάση τα δημοσκοπικά ευρήματα καταγράφεται σοβαρό ενδεχόμενο να περάσει ακόμα και στον δεύτερο γύρο η Χρυσή Αυγήκαι να πάει για την τελική αναμέτρηση με τον Κ. Μπακογιάννη, τον επίσημο υποψήφιο τηs ΝΔ.

Επιτελικά στελέχη του Μαξίμου κάνουν δεύτερες σκέψεις και ανοίγουν σενάρια εργασίας, εξετάζοντας ακόμα και το ενδεχόμενο να υποστηριχθεί με κάθε τρόπο ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ Παύλοs Γερουλάvoς, ώστε να μπει φραγμός στην παρουσία του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής στον δεύτερο γύρο, που θα είναι πλήρης διασυρμός του όποιου υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο της Αθήνας”.

Πρόκειται για ένα ακόμα δημοσίευμα που σείει τον κώδωνα του κινδύνου για το καθεστώς σχετικά με τον Δήμο Αθηναίων και τις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Αυτό που αγνοούν, όμως, οι συριζαίοι είναι ότι τα εκλογομαγειρέματα δεν συνιστούν λύση, ούτε μπορούν να αναστρέψουν την δεδομένη πολιτική κατάσταση, που δείχνει ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής και στην Αθήνα, αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paron-tremoun-ston-suriza-sobaro-endechomeno-na-perasei-h-chrush-augh-ston#ixzz5WZc8eFpi

Exit mobile version